Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Electrolux-ov cycloncek 17.8.2007 20:17:10
|
|
|
|
maja1488
|
Živjo, mi imamo tale sesalnik, ne vem točno modela, je pa rdeče barve (vem da so modeli ločeni po barvah). No naš je kao za gladke površine, kot so laminat in ploščice. Na tem sesalnem delu ni nobenih krtačk ampak samo neka gumica. In midva nisva glih zadovoljna, ker se nama še vedno poznajo odtisi stopal (imava wenge laminat in temne ploščice). Tisti s krtačko pa zabriše sledi. Druga stvar pa je sesanje brez vrečke. Ko smo imeli vrečko se je malo zaprašilo če si povlekel vrečko ven, pa še to ne, če si pazil. Tukaj pa se zapraši vsakič ko samo pogledam kolko je zabasana. In ven popadajo stvari, ki so med cevjo in tole posodo. Ne vem, mogoče semo jaz ne znam z njim delat. Meni ni všeč. Če bi zdaj jemala, bi vzela sesalec s krtačko in z vodnim filtrom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!