Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 21:52:15
|
|
|
|
jade1
|
Al pa naj se gre tip "kastrirat". Mislim kake ma, da boš šla pa na splav... WTF
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja, glede nato, da mu ne more prit s kondomom. To pa razumem. Ker poznam en tak par, pa sta tud blizu 40 let. Čas bi bil, da poiščeš drugo kontracepcijo. Mislim, da dandanes to res ni več problem, ne tabu tema.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:08:48
|
|
|
|
caillou
|
Se tale tvoj pogosto igra s kondomi gor, kondomi dol ? V lekarni so testerčki, ki odkrivajo zgodnjo nosečnost. Bo kar treba po enga. Vse to je del igre, žal. Pa srečno.
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:09:54
|
|
|
|
jade1
|
Zato pa pravim, da mogoče bi bil obroček rešitev.
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 22:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sam zakaj ga pol sploh gor da, ok to že štekam da zato da pol ženska sploh sexa z njim sam je vseen čud, a ni brezveze kondom sploh gor dajat v takem primeru
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 23:02:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Bom malo nesramna: Anonimna zakaj si mu pa sploh pustila, da ti ga je nazaj vtaknil, če si videla da ti(si) ga je snel - kondom??? A si mižala in nisi začutila da je brez kondoma??? Jaz namreč čist drugače občutim vse tam spodaj, če seksam s kondomom (zdej se pa hitr norca delat iz mene ) Zakaj pa ne bi imela še 3.otroka?
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 23:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
a misliš da bi imela otroka s takim al kaj
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 3.8.2007 23:24:25
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 a misliš da bi imela otroka s takim al kaj Saj pravi da ima že dva!!! (menda z njim ), potem naj si pa pač obroček vstavi, če "seksa" s takim "norcem!"
|
|
RE: kaj mi je naredil... 19.8.2007 0:02:48
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen in zdej se mu zdi čisto normalno:ja,če je kaj,boš paš naredlila splav,pa kaj... HALO???
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 19.8.2007 0:13:03
|
|
|
|
ona
|
TOO MUCH,kakšni ljudje so še na tem svetu
|
|
|
|
RE: kaj mi je naredil... 19.8.2007 22:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Le kakšna mama pa si?? Imaš že dva otroka, in če bi ponovno zanosila, bi naredila splav? Groza no.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?