|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jupol Rustikal
3.8.2007 9:24:12   
Strawberrie Cherrie
Ali je katera barvala z njim?

Jaz bi naredila par polic iz Ytonga v dnevni, pa bi tole barvo dala na njih? Ima katera kakšno slikco, kako izgleda na steni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jupol Rustikal
3.8.2007 9:35:28   
Marogica
Ne vem sicer, kako ta "rustikal" izgleda, kar se same barve tiče, lahko si samo mislim. Imaš kakšen vzorec? Ker je je takšen, kot si mislim, ti lahko opišem, kako sem ga sama "ustvarila"(vrata v piceriji sem na  "staro" pobarvala). Čisto enostavno.

Vendar nisem sigurna, če isto misliva.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 9:45:34   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Vendar nisem sigurna, če isto misliva.

Pomoje ne...
JUB greš na Naši izdelki --> Notranje barve --> Jupol rustikal 

< Sporočilo je popravil asso -- 3.8.2007 9:50:57 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2007 10:53:50   
Strawberrie Cherrie
MArogica, daj jih slikaj...prosim

Asso, samo tukaj gor ne izgleda tako, kot bi jaz imelauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2007 11:33:18   
Marogica
Ne, ne misliva isto. Pri tej Jupolovi gre za reliefno barvo, jaz pa sem barvala, da je izgledalo staro. Ne vem pa, kaj bi ti rada imela.

Drugače pa poglej na http://www.moja-pizzeria.com/html/galerija.html, klikni na peto(zadnjo) sliko zgoraj. Tista vrata v odzadju.

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2007 11:52:37   
Lenny
Imamo sobo prebeljeno z "rustikalom". Vse je lepo in prav, dokler ne pustiš kože na grobi površini user posted image
Izgleda lepo, barva se tudi brez problemov, razjezim se pa takrat, ko se 100-tič butnem in odrgnem na kakšnem vogalu.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2007 13:28:17   
Strawberrie Cherrie
MArogica, noro lepo. Kako si to naredila, zaupaj mi.

Lenny, daj kako fotko. Jaz bi samo police iz ytonga prebarvala.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2007 23:24:40   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

MArogica, noro lepo. Kako si to naredila, zaupaj mi.

Hvalauser posted image .

Nič posebnega, ker sem čisti "samouk". Najprej sem vrata pobarvala z belo, niti ne preveč natančno in lepo, vendar tako, da je barva cela vrata prekrila. Nato sem kupila to rjavo barvo, ki si jo videla na sliki-izbrala sem jo po občutku in jo pobarvala preko bele-tudi ne preveč natančno. Ko se je barva samo malo osušila, ca. 1-2 min max., sem vzela sirkovo!user posted image  krtačo in delala krožne gibe in gibe sem-tja, tako, da se je spodaj pokazala bela barva. In to je to. Najbolj sem bila vesela moje "pogruntavščine, kar se tiče tehnikeuser posted image , ko pa me je celo profesionalni pleskar pohvali, sem zrasltla za dva metra.

Lep pozdrav od dvometrašiceuser posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2007 9:14:24   
Strawberrie Cherrie
Toliko pazi, da se ne boš v kakšen podboj zabila user posted image user posted image user posted image

Sicer pa vsaka ti čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RES!!!!! Carica user posted image user posted image user posted image

Anyway, sem razmišljala, da bi naredila z res temno rdečo tako? Takšno bordo....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2007 23:09:30   
Marogica

Anyway, sem razmišljala, da bi naredila z res temno rdečo tako? Takšno bordo....

In za kakšno tehniko si se sedaj odločila - Rustikal ali "Sirkotal"?user posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.8.2007 8:46:57   
Strawberrie Cherrie
Sirkotal user posted image user posted image user posted image

Bom poizkusila kar s tisto ščetinasto ščetko za čevlje pucarit, imam ene par starih doma. Najprej na enem ytongu, potem bom pa poročala.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2007 20:58:01   
Marogica

Sirkotal user posted image user posted image user posted image

Bom poizkusila kar s tisto ščetinasto ščetko za čevlje pucarit, imam ene par starih doma. Najprej na enem ytongu, potem bom pa poročala.

Ne vem, če tista za čevlje ni "premehka", pa bo samo zgornjo barvo razmazala, ne bo pa dovolj trdna, da jo bo "odrgnila"??? Ne vem...razmišljanje laika...

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2007 7:27:33   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne vem, če tista za čevlje ni "premehka", pa bo samo zgornjo barvo razmazala, ne bo pa dovolj trdna, da jo bo "odrgnila"??? Ne vem...razmišljanje laika...

Pomoje tudi

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2007 7:53:43   
Strawberrie Cherrie
Če je taka orng ščetinasta? Bog si ga vedi, če je dejansko za čevlje. Samo ščetine so take..orng! Še trše kot pri sirkovi?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

striženje nohtov
Vrtnica79

Koliko krat si strižete nohte na nogah?

2x na teden (3%)

1x na teden (35%)

1X mesec (53%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!