Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 11:55:26
|
|
|
|
Gina
|
To je cist normalno, je pa zoprno, ker te potem ves cas malo skrbi. Malo te lahko zvija veliko pa ni dobro da te. Da te tisci na WC pa da se pocutis kot da bos dobila M je pa na zacetku tudi normalno. Kolk si pa noseca? LP :)
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 11:58:32
|
|
|
|
cat
|
Prvi dan zadnje M se imela 14.10.2004.Imam jo na 28 dni, to pomeni da sem v tretjem tednu9nebesa, če se ne motim:zmeden:?
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 12:18:49
|
|
|
|
cat
|
Hvala Vrtnica:rozica:, zdej bom pa res nehala težit in se obremenjevat. Nekaj se pa očitno mora dogajt, a ne? Želim ti čimlepšo in predvsem zdravo nosečnost:nosecka:9nebesa:duda:! Sva pa res v približno istem obdobju, fino a ne? Se pišemo! :muca:
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 14:29:56
|
|
|
|
Pinja
|
Cat, da te ne bo skrbel, naj ti povem, da to o zaprtju v nosečnosti ne drži čist! Jst sem mela tud v začetku skor mal driske, pa skoz sem letala na wc. Do danes še nisem imela težav z prebavo, joj moram trkat, grem redno vsak dan. Da te pa špika, je pa tud čist normalno, ker se maternica širi, pa včasih boli dol v trebuhu, ker se vezi raztegujejo. Vse to paše zraven, nič bat! Z novico da bomi dobili :duda:, sva pa midva počakala 2 meseca, če bi blo slučajno kaj narobe, kar je blo pa ful težko. Ti želim lepo nosečnost, pa kar lepo počivaj in se pusti razvajat. lp :nosecka: 34t :sloncek:
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 15:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je v začetku nosečnosti pogosto tako zvijalo, take bolečine kot pri menstruaciji. Pa je bilo čisto vse O.K.
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 16:21:01
|
|
|
|
SU
|
Evo, še jaz dodajam moje izkušnje, ki so popolnoma enake kot pri ostalih - občutki podobni, kot da bo zdaj zdaj prišla M. Pa tudi mene je na začetku celo malce driska dajala... Midva sva pa povedala takoj po prvem pregledu pri G - saj če je kaj narobe, tako ne moreš skriti (slabo počutje, žalost, itd. itd.). Drži se in pazi nase in vajino pikico:duda:!! Pa seveda čestitke!:bravo: :duda: LP, Saša :nosecka: (18,6/7)
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 19:13:37
|
|
|
|
Pia73
|
Draga cat,... Jaz se ubadam s popolnoma enakimi občutki, danes sem imela celo drisko. Datum moje zadnje M pa je 11.10. tak da smo vse zelo blizu,... Pa utrujena sem full, pa slabo mi je,... Pa nimam takih izkušenj s prejšnimi nosečnostmi,... Pa bom vse pretrpela, da bi le bilo vse dobro z :duda: LP Pia73
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 19:26:20
|
|
|
|
beba76
|
Pia 73, a si tretjič:nosecka:?
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 19:31:32
|
|
|
|
Pia73
|
V bistvu četrtič, samo da se je le ena nosečnost dobro končala, dve sta se končali že kmalu,... Upam, da tole speljem do konca,.. Pa saj morem o tem ni dvoma!!! :metulj: LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 19:39:43
|
|
|
|
Pikapolonica
|
PIA 73! Točno tako. A veš, jaz sem po novem osebna svetovalka vedeževalca DANNY-ja in vem vse. Samo to ne, kdaj bom rodila sama..... ;) Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda:
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 13.11.2004 20:03:26
|
|
|
|
Pia73
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ja :pika: sedaj so pa najine vloge zamenjane, kajne,... Sedaj jaz rabim osebno vedeževalko, tako kot ti pred parimi mesci,.. :)-:)-:)-:)- Vidiš tako se svet vrti,... LP Pia73
|
|
|
|
občutek v trebuhu v prvih tednih nosečnost-ko... 14.11.2004 7:35:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Ojla! Tud jaz sem od začetka ful letala na veliko potrebo, pa špikal me je tudi v jajčnikih:). LP Lunca
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?