|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naredit?
2.8.2007 21:27:43   
lenika
Včeraj so bili pri nas kolegi z 20- mesečnico, ki je zelo agresivna do otrok. Praska jih po obrazu in to direktno po očeh. Smo morali našega 14-mesečnika pošteno pazit, pa ji je še vseeno 3x ratalo opraskat ga. Nato so jo okregali in je bilo tudi njej hudo, zato je začela kričat mami cicek in jo vleči za majico. Mamica ji je rekla, da ji ga ne da, ker je fantka opraskala. Ko je začela tulit joi je vseeno podojila in kakor hitro je splezala z maminega naročja je šle zopet v napad.
Mene zanima, če je imela katera takšen primer in kako v tem primeru reagirat? Koliko razume toliko star otrok in na kakšen način bi jo tega odvadili, ker je resnično hudo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naredit?
2.8.2007 21:38:18   
Naty*Taja
Po moje je najboljša ignoranca, preusmeritev pozornosti, al pa počakat, da jo bo minilo! Verjetno je to le obdobje!

MONTIGNAC

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2007 21:41:38   
daddy
  Ti seveda tujega otroka nimaš kaj česarkoli odvajat. Kadar so pri vas na obisku, pa ne kaže druga, kot fizično preprečit take izpade, da ne bo poškodovan tvoj otrok - in žal boš morala to počet ti ali pa partner, če imajo starši tiste "razposajenke" slepe oči za njeno početje.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2007 21:43:50   
lenika
Saj nisem mislila jaz otroka prevzgajat. Očitno sem se narobe izrazila. Hotela sem samo izvedet, če je imel še kdo tak primer in kaj naj bi starši v tem primeru naredili.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 21:48:41   
daddy
   Lenika, po moji logiki še zmeraj isto, kot če bi otrok hotel skočit pod tovornjak - v vsakem primeru preprečit tako početje. S fizičnim preprečevanjem, preusmerjanjem pozornosti, čemerkoli, kar je pač učinkovito. Obdobje pa slej ko prej mine, ja. Gre le za to, da je poškodbe treba preprečevat in v takem otrokovem obdobju je to vsekakor primarna naloga staršev ( vsaj naj bi bila ).

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2007 22:18:17   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Gre le za to, da je poškodbe treba preprečevat in v takem otrokovem obdobju je to vsekakor primarna naloga staršev ( vsaj naj bi bila ).

Ja to pa itak, saj smo vsi štirje skakali, pa ji je vseeno 3x uspelo. je zelo hitra in spretna.user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2007 22:24:32   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

je zelo hitra in spretna.user posted image

ja, sej vem da so taki .... pol pač morajo bit starši še hitrejši in spretnejši user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2007 23:04:54   
komarka
jaz sem se tud dprasevala v smislu-kaj bi jaz naredila, ce bi bil moj otrok tak, ko sem bla pr neih znancih in je najmljasa od treh otrok(so pribl. po 2 leti narazen)-stara je tri leta zlo agresivna. starejsega tolce s kakim trdim predmetom po glavi, al pa grize, ce ne doseze svojega.

Ok, preprecit poskodbe-sam je ful tezko skoz gledat na njo...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2007 23:06:11   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Ok, preprecit poskodbe-sam je ful tezko skoz gledat na njo...

Nihče ni nikdar trdil, da je starševstvo lahko ali enostavno user posted image .

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2007 23:07:22   
Anonimen
Nihče ni nikdar trdil, da je starševstvo lahko ali enostavno .

user posted image user posted image user posted image user posted image Daddi

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2007 23:08:18   
komarka
joj, sem prepozn zvedla.user posted image user posted image
Kaj pa kaksen konkreten nasvet. Men se zdi 3 letnik ze kr velik, in bi se moral dat ze kej zment, a ne?

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2007 15:38:55   
sonchica

Saj nisem mislila jaz otroka prevzgajat. Očitno sem se narobe izrazila. Hotela sem samo izvedet, če je imel še kdo tak primer in kaj naj bi starši v tem primeru naredili.

vakiš ko bo opraskala ali ščipnila jo naj mama v rit vgrizne :))) to je men kolegica rekla in baje je pri njih palilo user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2007 15:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonchica

vakiš ko bo opraskala ali ščipnila jo naj mama v rit vgrizne :))) to je men kolegica rekla in baje je pri njih palilo user posted image

a sm zdj js tle user posted image  al kdouser posted image

(odgovor članu sonchica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2007 15:45:59   
Kuba
Mamica ji je rekla, da ji ga ne da, ker je fantka opraskala. Ko je začela tulit joi je vseeno podojila in kakor hitro je splezala z maminega naročja je šle zopet v napad.

Dobra osnova za to, da je mala itak nebo resno jemala (mamo mislim) user posted image  in jo izsiljevala ker bo ITAK dobila kar bo hotela. Permisivna vzgoja in posledice so že očitne.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?