|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.11.2004 9:33:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 10:15:10   
CUKRČEK
Ojla,
tudi mene (najbrž kar vsako :nosecka: ) je dostikrat prijel krč, da mi je kar slabo ratalo. Sicer nimam nasveta, kako omiliti stvar zagotovo pa bo bolje, ko bo dete prijokalo na svet. :duda:
Jaz sem v nosečnosti imela tudi " težave", kot so blazno smrčanje (mož je mislil, da ima medvedko za ženo), glasno dihanje ( kot bi tekla maraton :) ), švicala sem kot konj...

sedaj je pa iz tega ratala ena fletna :duda: .

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 10:40:43   
Pinja
Hoj,

meni pomaga raztezanje meč. Vsak večer pred spanjem se z rokami oprem na pult, nogo stegnem nazaj in z peto potiskam dol, vse do točke, ko začutim bolečino. To ene 2x ponovim z vsako nogo, pa je bolš. Če pa začutim, da me bo prijel krč, prste na stopalu dvignem gor, da zategnem meče, nikar pa ne izteguj prstov v "š****", je še slabš.

No meni ti pomaga, probaj pa sporoči, če deluje papa

:nosecka: 34t :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 10:41:10   
beba76
Tudi mene "lovijo" krči, pa si žal tudi ne znam pomagat. Ko me prime, močno iztegnem nogo in včasih mine (pa ne vem, če lih od tega...). Upam, da se bo našla kakšna, ki nam bo znala pomagat.

Sicer pa me je v prvih dveh nosečnostih tudi dajalo smrčanje in to v taki meri, da sem sama sebe zbudila...:)-:)-:)-:)-
Po porodu bo bojlše.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 10:42:36   
beba76
U, Pinja tudi pravi, da ji to pomaga...pa smo našle zdravilo.:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 11:33:30   
Pikapolonica
Ja, pa malo je treba svoje lubeke aktivirati, da vam zvečer nogice pomasirajo. Meni je že pomagalo. Saj ko gledajo TV itak nimajo kaj z rokami početi, pa naj malo mečka pomasirajo......

LP, Pikapolonica :pika:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 11:47:56   
Jančika_
Ne gre samo za pomanjkanje kalcija,ampak tudi magnezija. Pomaga Donat ali šumeče tablete Magnesol. Ne jemlji pa kalcija in magnezija naenkrat, ker eden preprečuje absorbcijo drugega (ne vem, kateri:zmeden:). torej najbolje enega zjutraj, drugega zvečer. Meni je tako svetoval G in je delovalo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 12:00:37   
Gina
Meni je tudi G razlozila, da je to pomanjkanje magnezija. Pomaga - zihr.:)
LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 15:57:03   
Anonimen
Ja, magnezij in zategovanje prstov navzgor, pa bo lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 17:07:17   
Pilar
No, da dodam: 100% da drži, kar je povedala Janička. Manjka ti Ca in Mg, se pravi večje količine mleka in donata, pa ne oboje skupaj. Eno zvečer, eno zjutraj.
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 19:54:23   
Dolina
Jaz ima tud krče, pa sem povedala G, da pijem magnezijeve tabletke in je rekla, da lahko, ampak samo, če in ko imam krče. Kar tako na suho pa naj ne bi tega pila. Pojma nimam zakaj. :zmeden2: Od kar jih pijem, je pa definitivno boljše. Pa kot so rekle ostale, mal raztezat v nasprotno smer krča. Glede prostih rok naših lubijev - ja pikapolonica, moj jih že ima, ko gleda TV, ampak je len in sem mu ne da. :(( Sem včasih prav jezna, k poseda ko kup nesreče, pa bi lahko mal svoje rokice razmigal na mojih nogicah... :)-

lp, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Krči v nogah-pomoč!
13.11.2004 20:06:58   
morskadeklica
mene zagrabijo vsako drugo noč skoraj 100%:(. prvič ko me je zagrabilo sem se začela na ves glas dreti (sredi noči):hudicek:, bodočega atija je skoraj kap:hudicek:. potem pa mi je on pokazal, kaj narediti in res pomaga:bravo::bravo::bravo:. samo primeš prste na nogi in jih potegneš gor. krč v trenutku popusti.

lp:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Krči v nogah-pomoč!
14.11.2004 21:01:57   
Tiana
Bolj intenzivne krče po nogah sem sama imela bolj proti koncu nosečnosti. Skori vsako noč. In to ko sem se v snu obrnila... evo...

Men je pomagala hoja, ampak če sem bila preveč aktivna so bli tud krči ponoč bolj pogosti in močni. Spomnim se, da me je enkrat zgrabilo na obe nogi hkrati. Ko sem začela vpit, nisem vedla ka nej nardim, sem samo sedela v pojstli in gledala mojga da b kej naredu... Bl ko me je masiral, bl me je bolel. Pomaga baje divji kostanj namočen v šnops, in da si nadaneš odpladke. Jaz sem si enkrat proti finišu, pa sm zdržala samo ene pol urce, k je smrdel k kuga, poj sm pa še pomislna da mi voda oddteče, sm pa šla koj pod tuš, da ne bi pršla v bolnico k en pjanček...

V glavnem, bo minilo bo!

Dobr finiširajte vse skupi!

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Krči v nogah-pomoč!
15.11.2004 13:36:04   
mala maja
KRČI :(:(:(

ja tud meni nagajajo, je pa tako če te prime stopi na prste in iztegni nogo kolikor moreš. Prste obvezno naprej ker drugače ne popusti, je pa tako da neka mala čudna bolečina ostane...

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?