|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj fentam glivice?
2.8.2007 20:06:00   
muška
Canesten kremo imam, ampak zgleda da so se moje glive malo bolj namnožile , ker ne pomaga kja dosti user posted image user posted image  , gin. do ponedeljka ni user posted image  , torej kaj pomaga? Kupila sem navadni LCA probiotični jogurt, kaj se to da na vložek ali kako že? In kako dolgo moram potem to packarijo imet na vložku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj fentam glivice?
2.8.2007 20:12:55   
moci
drugače se v jogurt namoči tampon, ne vložek. tako je meni G povedala user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2007 20:18:09   
bskrle
Vprašaj osebeng azdravnika, da ti napiše vaginalne svečke Canestena.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2007 20:18:48   
zvezdica26
Živjo

Jaz sem poslušila z jogurtom in tamponom, pa meni ni nič pomagalouser posted image . Mi je pa nazadnje G svetovala naj kupim vaginete NATRII TETRABORATIS, ki jih v lekarni dobiš brez recepta. in nazadnje so mi kar pomagale. Moraš jih hraniti v hladilniku, ker se drugače razlijejo.
Pa še nekaj ti svetujem, ne jej OH in sladkarije, saj za ta čas, ker je to hrana za gljivice in se tako samo razmnožujejo. Če ne bo do ponedeljka nič bolje pa k G.
Pozdravček

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 20:41:32   
tt79
Na tampon nakapaj 3 kapljice tea tree olja in tampon vstavi za tri ure, to ponovi 4x dnevno.

Lahko se tudi namažeš s tea tree kremo .

!00% uspeh,user posted image vsaj pri meni, ko sem že nad vsem obupalauser posted image

Aja, to so proizvodi od Justa.

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2007 20:48:28   
Zamima
meni tole z jogurtom ni nič kaj pomagalo user posted image

canesten svečke - kaj pa kak nadomestni ginekolog? Ali pa osebni zdravnik? Lahko vprašaš user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2007 21:05:55   
muška
Zdaj sem od sestre dobila ene svečke, ki se kupijo baje brez recepta, upam, da bodo delovale. K gin pa tako lai tako moram, če ne bo nič bolje pa seveda jutri k osebnemu zdravniku.

Hvala vam!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2007 21:07:39   
Strawberrie Cherrie
Škoda, da ni Seven...pa česen in to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2007 21:18:02   
muška
česen? user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2007 21:28:10   
Tanayya29
meni so pomagale samo canasten vaginalne svečke...3x zvečer pa je blo...
G. ti jih da na recept..
lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2007 22:01:19   
Samoyedka
Tsite svečke oz.kroglice, ki jih je napisala Zvezdica so tut fajn, čeprav jih bolj malo "promovirajo"- meni so pred leti samo tiste pomagale, ko je odpovedalo res vse drugo. Ker imam trenutno podobne težave, sem si nabavila v lekarni jodove vaginalete- tudi fajn pomagajo, čeprav malo nagravžno smrdijo po jodu, pa verjetno za tiste, ki imajo težave s ščitnico tudi niso primerneuser posted image Jogurte pa tudi uporabljam, ampak v obratni smeri- od zgoraj navzdol user posted image , tut ne škodi user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2007 22:47:13   
manetka
v škaf si nalij vodo, vanjo zmešaj nekaj kisa, pa se s celo ritjo vsedi noter in se nekaj časa namakaj.
Meni je pomagalo samo to, pa sem sprobala že juhu krem, da je G že kar glava bolela kaj je, potem mi je dala pa še ta nasvet s kisom in res je deloval. Sladkemu se pa res izogibaj.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2007 14:55:30   
Boni3
Ne jej sladko,OH kot je že ena napisala in v sanolaborju dobiš eno stvar za pit ki sliši na ime Molkosan,je fajn proti gljivicam,sploh po kaki kuri antibiotikov.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.8.2007 14:18:11   
Taula
Gel multi gym je meni pomagal. Canesten krema+svečke mi niso pomagale.

Seveda tudi nič tang, samo bombaž ali brez.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
7.8.2007 14:39:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2007 14:41:46   
Tiamo
Na tampon nakapaj 3 kapljice tea tree olja in tampon vstavi za tri ure, to ponovi 4x dnevno.

Lahko se tudi namažeš s tea tree kremo .

!00% uspeh, vsaj pri meni, ko sem že nad vsem obupala

Aja, to so proizvodi od Justa.
se podpišem isto...meni je že prvič pomagalo

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?