Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 20:12:55
|
|
|
|
moci
|
drugače se v jogurt namoči tampon, ne vložek. tako je meni G povedala
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 20:18:09
|
|
|
|
bskrle
|
Vprašaj osebeng azdravnika, da ti napiše vaginalne svečke Canestena.
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 20:18:48
|
|
|
|
zvezdica26
|
Živjo Jaz sem poslušila z jogurtom in tamponom, pa meni ni nič pomagalo . Mi je pa nazadnje G svetovala naj kupim vaginete NATRII TETRABORATIS, ki jih v lekarni dobiš brez recepta. in nazadnje so mi kar pomagale. Moraš jih hraniti v hladilniku, ker se drugače razlijejo. Pa še nekaj ti svetujem, ne jej OH in sladkarije, saj za ta čas, ker je to hrana za gljivice in se tako samo razmnožujejo. Če ne bo do ponedeljka nič bolje pa k G. Pozdravček
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 20:41:32
|
|
|
|
tt79
|
Na tampon nakapaj 3 kapljice tea tree olja in tampon vstavi za tri ure, to ponovi 4x dnevno. Lahko se tudi namažeš s tea tree kremo . !00% uspeh, vsaj pri meni, ko sem že nad vsem obupala Aja, to so proizvodi od Justa.
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 20:48:28
|
|
|
|
Zamima
|
meni tole z jogurtom ni nič kaj pomagalo canesten svečke - kaj pa kak nadomestni ginekolog? Ali pa osebni zdravnik? Lahko vprašaš
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 21:05:55
|
|
|
|
muška
|
Zdaj sem od sestre dobila ene svečke, ki se kupijo baje brez recepta, upam, da bodo delovale. K gin pa tako lai tako moram, če ne bo nič bolje pa seveda jutri k osebnemu zdravniku. Hvala vam!
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 21:07:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Škoda, da ni Seven...pa česen in to
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 21:18:02
|
|
|
|
muška
|
česen?
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 21:28:10
|
|
|
|
Tanayya29
|
meni so pomagale samo canasten vaginalne svečke...3x zvečer pa je blo... G. ti jih da na recept.. lp.
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 22:01:19
|
|
|
|
Samoyedka
|
Tsite svečke oz.kroglice, ki jih je napisala Zvezdica so tut fajn, čeprav jih bolj malo "promovirajo"- meni so pred leti samo tiste pomagale, ko je odpovedalo res vse drugo. Ker imam trenutno podobne težave, sem si nabavila v lekarni jodove vaginalete- tudi fajn pomagajo, čeprav malo nagravžno smrdijo po jodu, pa verjetno za tiste, ki imajo težave s ščitnico tudi niso primerne Jogurte pa tudi uporabljam, ampak v obratni smeri- od zgoraj navzdol , tut ne škodi
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 2.8.2007 22:47:13
|
|
|
|
manetka
|
v škaf si nalij vodo, vanjo zmešaj nekaj kisa, pa se s celo ritjo vsedi noter in se nekaj časa namakaj. Meni je pomagalo samo to, pa sem sprobala že juhu krem, da je G že kar glava bolela kaj je, potem mi je dala pa še ta nasvet s kisom in res je deloval. Sladkemu se pa res izogibaj.
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 3.8.2007 14:55:30
|
|
|
|
Boni3
|
Ne jej sladko,OH kot je že ena napisala in v sanolaborju dobiš eno stvar za pit ki sliši na ime Molkosan,je fajn proti gljivicam,sploh po kaki kuri antibiotikov.
|
|
|
|
RE: kako naj fentam glivice? 4.8.2007 14:18:11
|
|
|
|
Taula
|
Gel multi gym je meni pomagal. Canesten krema+svečke mi niso pomagale. Seveda tudi nič tang, samo bombaž ali brez.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2007 14:39:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?