|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Suša
3.8.2007 22:23:03   
Teja N
Najbrž se da, če je pač situacija taka, da je treba, je pač treba.

Meni pa naj nekdo pojasni prosim, zakaj se toliko žensk odloči, da ne bojo med celo nosečnostjo nič seksale. Dobro, če so tu zdravstvene težave in ti zares ginekolog prepove, razumem, samo kakšne vzroke imate pa ostale?

Pri nas je bilo veselo vse do zadnjih dni tik pred porodom.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.8.2007 19:29:57   
Anonimen
No jz nisem niti noseča niti nimam malih otrok,da bi bil razlog zato,da je doma suša.Skupaj sva sedem let,pa se dogaja zadnje leto groza.Sex 1Xna mesec.
Govorim pa govorm pa nič bolj.Jaz pa tako pogrešam,sex,strast,tko kot na začetku.Pol pa razmislim in ugotovim kako bo sexal,če ponoč laufa,podnevi spi.
Jebeš tak život.user posted image
MOŠKI pravi moški bi moral vedet sam kako zadovoljit žensko ne da mu moraš govort.
Aha,če je glih zlo hudo pri meni ja uporabim roko(zraven deca,ressss žalostnoo)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.8.2007 14:41:41   
pero72
No jz nisem niti noseča niti nimam malih otrok,da bi bil razlog zato,da je doma suša.Skupaj sva sedem let,pa se dogaja zadnje leto groza.Sex 1Xna mesec.
Govorim pa govorm pa nič bolj.Jaz pa tako pogrešam,sex,strast,tko kot na začetku.Pol pa razmislim in ugotovim kako bo sexal,če ponoč laufa,podnevi spi.
Jebeš tak život.
MOŠKI pravi moški bi moral vedet sam kako zadovoljit žensko ne da mu moraš govort.

Moraš kakšno drzno stvar naredit ne pa sam govort; če maš balkon se na balkon vsed takrat k je on doma pa si jo na balkonu mal... sej veš, pa po možnosti tko da te kakšen sosed vid, bo tvoj hiter za akcijo. Mal več svobode ljudje pa ne bit tolk zadrgnjeni. Bodte free, smešni, hudomušni in tko. Ostalo samo pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.8.2007 14:54:45   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: pero72

Jebeš tak život.

Moraš kakšno drzno stvar naredit ne pa sam govort; če maš balkon se na balkon vsed takrat k je on doma pa si jo na balkonu mal... sej veš, pa po možnosti tko da te kakšen sosed vid, bo tvoj hiter za akcijo. Mal več svobode ljudje pa ne bit tolk zadrgnjeni. Bodte free, smešni, hudomušni in tko. Ostalo samo pride.

Dobr da smo tebe na frišn dobil,da si nas mal razsvetlil.user posted image

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.8.2007 14:55:07   
Taula
Meni pa naj nekdo pojasni prosim, zakaj se toliko žensk odloči, da ne bojo med celo nosečnostjo nič seksale. Dobro, če so tu zdravstvene težave in ti zares ginekolog prepove, razumem, samo kakšne vzroke imate pa ostale?

Kaj pa če jim preprosto ne paše?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.8.2007 14:56:10   
pero72
Dobr da smo tebe na frišn dobil,da si nas mal razsvetlil.

Vedno me veseli , če lahko koga osrečimuser posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.8.2007 14:58:47   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: pero72

Dobr da smo tebe na frišn dobil,da si nas mal razsvetlil.

Vedno me veseli , če lahko koga osrečimuser posted image user posted image

Verjamem.

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.8.2007 23:31:00   
gregstr
Bom odgovoril samo tebi, čeprav sem presenečen, da po takem linču, ena nekaj postov naprej jamra kako ne more svojega deca spravt seksat več kot 1x na mesec.
Mislil sem le povedat, da če je seveda mogoče in če nimam obeh rok polomljenihuser posted image se pač ljubim s svojo drago, ker to pač rada počneva.
Bi se pa resno morala pogovorit, če bi seksala enkrat na mesec user posted image user posted image user posted image  Če ne drugega bi me moja živega odrla user posted image user posted image user posted image .

Pa da že vnaprej povem, da če bi seveda kdo od naju ležal na intenzivni negi, so taki primeri "izredne razmere", ki so izvzete iz normalnega ritma življenja v partnerstvu.

Dejte mal manj napadat ljudi, ki pač izrazijo svoje mnenje. Ne lepite jim takoj etiket na čelo, čeprav verjamem, da zna biti tudi neke vrste zabavno zvečer, če res nimaš kaj drugega za počet user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.8.2007 9:17:19   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Najdaljša suša? Hja, nekje 17 let se mi zdi.

To verjetno misliš taprvih 17 let življenja.

Itak. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.8.2007 20:55:03   
Anonimen
Najdaljša suša še vedno traja, bo že kar ene sedem mesecev, če izvzamen en "kviki" vmes, ki ni bi omembe vreden. Sem se pogovarjala z možem, kaj je narobe, zakaj ne, kaj bi mu bolj pasalo. Pa je imel tako neumne odgovore, da peče glava. Čes, da on ne more seksat v umezanem stanovanju, da je vedno utrujen, da ne more seksat s tako zateženo žensko, kot sem jaz. ... Vendar ne razumem, zakaj potem gleda on strani, kjer prodajajo viagre, seksi pripomočke, ipd, če se jaz vzrok njegove nespolne moči. Pa da se razumemo, jaz izgledam kar v redu, saj se še prav rad kdo obrne za mano.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
8.8.2007 10:42:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

seksi pripomočke, ipd,
.

Ja pa si nabavi tudi ti kak seksi pripomoček...v obliki normalnega dedca, ki ga ma med nogami tudi za nabijanje ne samo za lulanje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?