|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M ni in ni
1.8.2007 19:07:49   
maja24-2
Punce moje M ni že 50 dni, tester tud nič ne pokaže. Koliko časa naj še čakam ali naj pokličem G oz. naj grem na dežurno G vi Lj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M ni in ni
1.8.2007 19:13:53   
gajka
Jaz ti težko svetujem. Ko sem nehala s KT pred 3 meseci, sem na prvo M čakala celih 76 dni! Pa se bom pustila v drugo presenetit z upam-da-res malo krajšim ciklom. Se je pa tudi pred jemanjem KT pojavljala bolj ''po pritisku na mehur'' - od 23 pa tja do 50 dni.
Če nisi imela nobenih hormonskih sprememb (prenehanje s KT), ne jemlješ kakih čudnih konjskih tablet (kakšni antibiotiki), če nisi pod kakim stresom (to menda tudi precej razštela zadevo), pa če si imela prej bolj stalen cikel, pa mogoče ne bi bilo slabo poklicati ginekologa in povprašati za mnenje.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2007 19:13:54   
dudi2006
zakaj pa nisi takoj G poklicala, ko ti test ni nič pokazal...kako se pa počutiš???

3+1=;)

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2007 19:16:17   
gajka
Aja, jaz ne bi pretiravala z dežurnim G, raje počakaj in pokliči svojega G, ko bo le-ta delal. Pa ne delaj prevelike panike in se sprosti (saj vem, da je težko, ampak poskusi misliti na kaj drugega).

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2007 19:29:00   
mojca345
lahko je tudi kaj drugega, ne pa user posted image . se vse dogaja. kakšno info več povej ? ali si jemala tabletke ? koliko časa že delata na user posted image  ? ali si imela ss ? ali kaj drugega ?

ali imaš pač normalno user posted image  na tok dni in zdaj strela iz jasnega, je nimaš že 50 dni ?

koliko testov si naredila ? kaj pa da greš na pregled za krvi? krvi jasno pokaže ali siuser posted image .

javi se

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2007 5:54:44   
Temari
maja24-2 pokliči svojega G in se naroči na pregled. Škoditi ne more, lahko pa izveš, kaj se dogaja v tvojem telesu. Pa vztrajaj, da prideš čimprej na vrsto.

Tudi meni M zamuja - danes je 12 dni, test pa je tudi negativen. Nazadnje sem imela tako dolg ciklus (42 dni) v srednji šoli. V zadnjih parih dneh so me sicer začele boleti prsi, kar je vsaj pri meni prvi znak bližajoče M, imam pa še vedno povišano BT (37.1). Danes pokličem svojo G pa naj bo, kar bo. Rada bi naredila krvni test, da vsaj vem na čem sem.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2007 10:31:05   
Naty*
punce sam brez panike. Sodelavka ma točne M na 25 dni, enkrat ji je pa kr en ciklus preskočila. Po štirih negativni testih (niso namreč delal na user posted image ) je šla k G in ji je rekel, da ni panike in da se to včasih zgodi. Od takrat je spet vse vredu.

Seveda pa vam vseeno vsem privoščim, da bi izostala samo zaradi user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?