|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj prične rasti trebušček
2.8.2007 12:44:50   
Ayo
V teh dneh ko smo v 5. mesecu. user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.8.2007 16:27:54   
mala pikica
Jaz sem zdaj noseča 4 mesece, pa se mi že kar pozna. Upam, da ne bo kar podivjal user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.8.2007 19:22:42   
taras76
Prvič nekje okrog 15.tedna, drugič že kmalu v začetku.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.8.2007 20:00:06   
Nasy
Danes sem po dolgem času oblekla kavbojke, ki sem jih prej morala nosit s pasom, sedaj pa sem jih glih še zapela brez pasa..ampak po kilaži se nisem nič zredila, ker itak jem samo 1/4 reči, ki sem jih prej, drugo mi tko smrdi vse. Aja, sem pa bolj na začetku, nekje 9 teden

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu taras76)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.8.2007 20:45:51   
sandra85
tudi moj albumček lahko pogledaš-pozno mi je vn zlezuuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.8.2007 8:31:31   
marjanaR
prvič v tretjem mesecu, drugič me je razneslo že v drugem, ne pretiravam. Vsi so opazili, da semuser posted image .

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.8.2007 12:55:08   
komarka
Men se tud dolgo ni nič poznalo. Sicer sem bolj vitke postve, samo vedno sem mela en slaufek okrog trebuha, tko da se je sele v 4. mesecu videlo, pa se to me je vicina vprasala ce je res al sem se sam zredila... Mi je slo že ful nazivce, k so vsi govorili kok je mejhen...

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?