Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 12:44:50
|
|
|
|
Ayo
|
V teh dneh ko smo v 5. mesecu.
|
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 16:27:54
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz sem zdaj noseča 4 mesece, pa se mi že kar pozna. Upam, da ne bo kar podivjal
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 19:22:42
|
|
|
|
taras76
|
Prvič nekje okrog 15.tedna, drugič že kmalu v začetku.
|
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 20:00:06
|
|
|
|
Nasy
|
Danes sem po dolgem času oblekla kavbojke, ki sem jih prej morala nosit s pasom, sedaj pa sem jih glih še zapela brez pasa..ampak po kilaži se nisem nič zredila, ker itak jem samo 1/4 reči, ki sem jih prej, drugo mi tko smrdi vse. Aja, sem pa bolj na začetku, nekje 9 teden
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 2.8.2007 20:45:51
|
|
|
|
sandra85
|
tudi moj albumček lahko pogledaš-pozno mi je vn zlezu
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: kdaj prične rasti trebušček 3.8.2007 8:31:31
|
|
|
|
marjanaR
|
prvič v tretjem mesecu, drugič me je razneslo že v drugem, ne pretiravam. Vsi so opazili, da sem .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?