Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je pametno,da probam ponovno zanosit?? 1.8.2007 15:00:53
|
|
|
|
mala maja
|
mogoče se sliši smešno amapk jaz bi počakala. Meni med nosečnostjo tud ni upala en zob pozdravit zobozdravnica in tako sem dober mesec nazaj ostala brez njega. Nisem pa zobozdravnica in to je menje laika, najbolje pa da se posvetuješ z njo. pa vso srečo pri ponovni zanostivi
|
|
|
|
RE: A je pametno,da probam ponovno zanosit?? 1.8.2007 17:10:12
|
|
|
|
ana b
|
Jaz sem si med prvo nosečnostjo zrihtala vse zobe, pa je Nejc čist O.K.
|
|
|
|
RE: A je pametno,da probam ponovno zanosit?? 1.8.2007 22:30:00
|
|
|
|
pikica*13*
|
Ti kar zanosi, se ne rabiš bat, da bi zaradi tega bilo kaj narobe!! Če imaš še kakšno vprašanje se mi javi na ZS! Lp
|
|
|
|
RE: A je pametno,da probam ponovno zanosit?? 1.8.2007 22:43:58
|
|
|
|
natasarobi
|
jaz bi mogoče raje počakala, sploh, če se zdraviš s kakšnimi antibiotiki - saj to ne bo dolgo trajalo? Verjetno ne bo nič narobe, ampak, če se že kaj zgodi si saj ne očitaš Drugače pa ponavadi vse zobe zrihtajo v času nosečnosti, ker kao pol nimaš časa. Drugače je če pulijo in to, ampak tudi to delajo, če je nujno (ampak na koncu nosečnosti) - take informacije sem dobila jaz, ker naj bi pulili modrostni zob. Je pa seveda najbolje, če vprašaš ginekologinjo!
|
|
|
|
RE: A je pametno,da probam ponovno zanosit?? 1.8.2007 23:15:30
|
|
|
|
pikica*13*
|
Natasarobi: če je potrebna slika za popravilo zoba ga pač ne popravi, ker se med nosečnostjo odsvetuje RTG, sicer pa se lahko dela vse! Če pa je zaradi zoba potreben antibiotik v obliki tablet , pa že res mora biti hudo, da ti ga zobozdravnik sploh predpiše! Tudi pri puljenju ni ovir, ker anestetik deluje lokalno in plod ni v nevarnosti! Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2007 18:22:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A je pametno,da probam ponovno zanosit?? 2.8.2007 18:28:39
|
|
|
|
klepetka
|
ravno včeraj sva se z mojim zobarjem pogovarjala o tem ,k osem bila pri njem.rekel je ,da ,tako kot pravi nalin RR,čimveč popraviti med nosečnostjo ,še celo z injekcijo lahko v drugem tromesečju.Da prav nič ne škodi,čeprav jaz po moje nebi reskirala .Rajši sem potrpela . Za prvo tromesečje pa je rekel ,da te injekcije škodijo ,zato jih ne dajejo nosečnicam. Glede antibiotikov pa je rekle,da predpiešejo samo Amoksiklav ,vendar samo če je res nujno potrebno ,če ni odložljivo ,sicer rajši ne. V tvojem primeru bi jaz rajši počakala z zanositvijo.
|
RE: A je pametno,da probam ponovno zanosit?? 2.8.2007 18:29:37
|
|
|
|
pika30
|
Tako kot je Nalin napisala. Želim ti vso srečo da boš čimprej držala v naročju.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?