|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok na počitnice
1.8.2007 13:23:17   
iva01
kdaj ste prvič pustile svoje otroke na počitnice, tast že celo poletje sprašuje če bi lahk Nik prišev k njimu na počitnice za 3, 4 dni, meni se zdi še malo premajhen star je 2 leti in7 mesecev.
sej enkrat je že biv pri mojih starših za 2 dni oziroma dan in pol kaj več pa še nikoli.
kaj vi mislite, ga naj pustim na počitnice
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok na počitnice
1.8.2007 13:24:22   
arielca
Ja user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2007 13:25:47   
ZARA
Moja pupa hodi k tašči na Obalo že od aprila vsak mesec, za 3-4 dni. Pomoje ni premajhen.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2007 13:26:18   
Mala_princeska
Princesa gre letos prvič na morje brez mene pri 3,3 letih.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2007 13:27:08   
Taula
Dovolj je strah. Čeprav je težko za mamico.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2007 13:27:23   
iva01
joj ma nevem, sej bi mi pasalo 3 dni mira, sam tak mam neko slabo vest da ga kr otpeljemo gor za 3 dniuser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2007 13:28:27   
purple
Verjetno bo tebi bolj hudo kot Niku. Je pa že zadosti star.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2007 13:29:08   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: iva01

joj ma nevem, sej bi mi pasalo 3 dni mira, sam tak mam neko slabo vest da ga kr otpeljemo gor za 3 dniuser posted image

Ma, kakšno slabo vest? Kaj vam je? Saj nisi robot in verjemi, da bo pasaloooooo.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2007 13:30:47   
tanikaa
Ja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2007 13:33:48   
iva01
no pol pa če vi pravte da lehk gre bo pa šel, upam da nebo problemov z taščo mal me je tud tega strah, bom mal poklicala še ostale sorodnike na ptuju, pa bodo tud oni mal pomagal, ker za enega bi bilo to mal pretežko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2007 13:58:19   
Lenny
Naj le gre, če sam hoče. Ne zato, ker dedi hoče, ampak zato, ker bi mali miško tudi rad šel. Pa uživaj proste dneve!

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.8.2007 13:59:51   
Anonimen
moji sta bli letos 10 dnio na cresu z mojima..tamala 14 mmescov stara tavelka 3 leta.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.8.2007 14:23:55   
poliloni
Naš bo šel drug teden za nekaj dni k moji mami, ker bom jaz cele dneve delala... Prvič, star pa bo kmalu 2 leti. mi je tudi malo čudno, ker bo prazno stanovanje ko bom prišla domov, a vem, da bo ta mal užival 100/h. Če bo pa prišlo do kakšnih težav, ga gremo pa še vedno lahko iskat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.8.2007 14:35:27   
iva01
ja sej tako smo se zmenil tud mi čez vikend gresta oba gor potem pa 15 v sredo ga gre user posted image  iskat, jaz pa še nevem kaj čem delat te dni, marko bo itak na šihtu, nevem če nebom šla h kolegici v Sakušan na jadrnico za 3 dni, mogoč pa res, sploh nevem kaj naj bi si te tri dni začela.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.8.2007 15:34:18   
viv_
Mirno smo prvič pustili samo doma pri letu in pol, tamalo pa pri pol leta (obakrat 4 dni). Na morje je šla pa Mirna prvič, ko je bila stara dve leti in pol.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.8.2007 15:53:24   
aljuška
Naša še ni šla ( kmalu 4 leta ), ampak jo ''pripravljamo'' da bo šla z babi za kakšen dan..Ne vem kako bo, včeraj ko je šla z babi k enim sorodnikom v Gorico, pa je bil že jokuser posted image , no saj potem je bilo vse ok...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.8.2007 15:57:22   
Anonimen
Pr nas je že pr pol leta bil čes vikend pr tašči... Res da je vedno ponoč spal in čes dan..Ima red od majhnega!
Ampak ni bil nkol problem!user posted image

(odgovor članu aljuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.8.2007 16:08:05   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: iva01
meni se zdi še malo premajhen star je 2 leti in7 mesecev

Naša je pri 2 letih in 3 mesecih z mojima staršema dopustovala 9 dni v Šibeniku. Imeli so se super, jaz pa tudi. Moja tašča in tast gresta za 14 dni v Izolo na dopust, pa se nič ne ponujatauser posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 16:42:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.8.2007 17:47:57   
mojcapr
Odvisno od otroka. Čim prej jih navadiš tem boljše. Mojca sta lani bila 14 dni, ko sem bila na rehabilitaciji za koleno. Stara sta bila 5 in 2 leti, pa ni bilo nobenega problema, res pa se jim babi in dedi posvečata na polno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.8.2007 7:54:47   
tinkatonka
Jaz sem mojga 17. mesečnika že kak mesec nazaj pustila, da je šel na morje z babico in dedkom za teden dni. Fora je v tem, ker mi starši kompliciramo bolj kot otroci. Njim je zanimivo, ker se nekaj novega dogaja. Mogoče bo edini problem pri spanju, če imata vidva kak skupen ritual, drugače pa ponavadi tud to gre dobro skozi.

Daj ga na počitnice. Še vedno ga v najhujši krizi lahko prideš iskat.

Lp Tins

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.8.2007 9:11:28   
Bejba
Naš je šel ravno včeraj k moji mami prvič na mini počitnice. Star pa še ni 3 leta (oktobra bo). Mi je bilo tudi hudo, pa doma je bil včeraj popoldne ful mir, čeprav imamo tamalega doma. Ampak ful uživa. Včeraj sta bila v živalskem vrtu in Tivoliju, danes se gresta z vlakcem peljat na Ljubljanski grad. Ni mu hudega, doma pa ga seveda noro pogrešamo user posted image .

Ti ga kar pelji. Meni je sodelavka rekla, ko sem premišljevala - ne bit tok sebična in ga držat samo zase - pa še prav ima user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.8.2007 10:00:13   
Anonimen
Naj gre in naj uživa v družbi starih staršev. Sedaj, ko so sami z njim bodo še posebej uživali in se mu hoteli prikupiti, da bi jih imel karseda rad.
Vem pa, da ti je zelo, zelo dolgčas.

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 23
2.8.2007 10:14:13   
mml
Ker je naša varuška na dopustu, je naša frkolinka (19 mesecev) od včeraj do sobote pri moji mami na počitnicah, pred 14 dnevi smo zadevo že testirali ravno tak oza tri dni in je bilo OK

Tako da če je otrok navajen starih staršev/tet(stricev,...po moje ni prevelike panike, če gre za nekaj dni. Saj še je kriza, ga pa lahko pripeljejo nazaj domov. Tako smo tudi mi dogovorjeni

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.8.2007 9:26:13   
Pikica pokica
Svetujem ti, da probaš, pa boš tako videla, kako bo. Če bo prehudo, ga boš po enem dnevu šla iskat.
Ampak ti povem, da se mali pri babicah in dedkih tako zabavajo, da kar pozabijo na starša... Naš je drugače tak cartljivček in brez mamice ne more nič, ko je pa na počitnicah pri babici, pa niti nima časa, da bi se mi javil na telefon in me pozdravil. ( star je bil 3 leta)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Spet folna :)
aygo

Katero folno ste uživale/uživate?

Tifol (47%)

Elevit (23%)

Neo Vin (6%)

Centramed mami (10%)

Hipp Natal sok (2%)

drugo (12%)

Število vseh glasov: 467

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!