Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj imajo otroci v vrtcu najraje? 1.8.2007 12:27:53
|
|
|
|
ceste
|
Najprej, da se malce pohvalim... Dobila sem tako željeno službo vzgojiteljice predšolskih otrok. Začnem s 1.9. , moja krstna skupina pa bodo otroci stari 4-6 let. Danes sem začela s pisanjem priprave, zaenkrat še čisto okvirno, cilje in teme črpam iz kurikula, ker pa vem da teorija navadno ne soupada s prakso me zanima Starši, kaj vaši otroci v vrtcu počnejo najraje, katera je bila tista tema, ki se jim je najbolj zapisala v spomin, o čem so se v vrtcu najraje pogovarjali, na katero temo ustvarjali? Resnično bi rada moji skupini pripravila teme, ki jim bodo ostale v spominu, da si bodo leto zapomnili, pa tudi da bodo od njega "odnesli" določena znanja.... Hvala za pomoč, Mojca
|
|
|
|
RE: Kaj imajo otroci v vrtcu najraje? 1.8.2007 12:55:12
|
|
|
|
crci06
|
meni je zdaj en fantek zelo navdušen pravil, kako so v vrtcu prespali (seveda z odštevanjem dni do nočitve) in pa, kako so sami pekli štrudl
|
|
|
|
RE: Kaj imajo otroci v vrtcu najraje? 1.8.2007 13:16:38
|
|
|
|
mojcapr
|
Moj sine je bil sedaj zadnjič v vrtcu. Bili pa so ogromno zunaj: v gozdu (bili so zraven pri spravitvi lesa-dreves, potem je prišel gozdar, nato so obiskali žago), na travniku, pri kmetu. Spoznali so vso vas od župnika, zdravnika, župana, pošte, banke in se potem igrali na to temo. Obiskala jih je zdravnica in potem so si šli zdravnika. Pekli so pice, delali sadne kupe, šli v trgatev,... Ne spomnim se vsega, a bili so zelo aktivni. To super vzgojiteljico bi vzela kar zraven v šolo, saj so ogromno delali in spoznali. Me je kar strah šole . Bo že. Mogoče pa se bo učiteljica prav fajn potrudila. Upam da sem ti kaj pomagala z našimi izkušnjami. Verjamem da boš super vzgojiteljica.
|
|
|
|
RE: Kaj imajo otroci v vrtcu najraje? 1.8.2007 14:11:21
|
|
|
|
nuala
|
Uh, Gili je ful vesel, kadar v vrtcu delajo kakšen okrasek, ki ga prinese meni. Pa vse kar je povezano z nalepkami je zakon. Dobivajo nekakšne nalepke za nagrado, če so pridni. Drugače pa se mi zdi, da vedno radi govorijo o družini ( kaj delata mama in očka, kakšna sta,... ), babicah ( in deddkih ), nedeljskih izletih, zmajih, živalskem vrtu, dinozavrih in palčkih.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2007 17:51:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj imajo otroci v vrtcu najraje? 1.8.2007 17:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Crkljanje. Drugo po moje ni toliko pomembno, glavno je, da se otrok v vrtcu dobro počuti, da mu vzgojiteljica za čas, ko je mama v službi, le-to nadomesti. Da se počuti varnega. Vse drugo je po mojem mnenju postranskega pomena. Drugače je pa mojemu fantu poleg zgoraj navedenega najpomembnejše, da so zunaj na igrišču.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?