Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Skok na določeno stran? 1.8.2007 8:14:21
|
|
|
|
puncica
|
Ja seveda je možno med priljubljene si daš tisto stran in tja potem skočiš ko klikneš nanj. Lahko pa skočiš čist nadoločen post če si kopiraš v priljubljene naslov neposredna povezava na sporočila Ali pa če klikneš na določeno številko strani in te tja vrže
|
|
RE: Skok na določeno stran? 1.8.2007 10:26:31
|
|
|
|
DANVARI
|
sej če odpreš "Čvekanje v pričakovanju" ti na seznamu tem pri npr. Januarčicah piše [Stran: 2 3 4 ... 56 57 58 ] pa samo klikneš na 58 in si na zadnji strani...Res je mal tečno če si ostala na 30-ti strani potem lahko skačeš nekako po tri strani naenkrat... če hočeš pa takoj na konec pa namesto "naslednja stran" pritisneš ">>" pa si spet na koncu konec dober, vse dobro
|
|
RE: Skok na določeno stran? 1.8.2007 10:28:55
|
|
|
|
DANVARI
|
mislim, da ti je punčica bolje odgovorila, moje je malo mimo usekano kaj češ, sem še brez kofeta danes
|
|
RE: Skok na določeno stran? 2.8.2007 8:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pa ne delaš tako kot je puncica napisala, potem pa si odpri v obliki drevesa in se ti bodo vse strani odprle, oz boš videla vse številke, tak boš laho kliknila ktero koli številko strani. To je mene tudi jezilo,ker sme potem po 2 strani klikala, kot ti dopušča seveda navadna stran in kot je danvari napisala. pa sem zadnjič pogruntala, če odprem v obliki drevesa, da mi potem pokaže vse številke. odpreš stran in potem daš nazaj na navaden pogled.
|
|
|
|
RE: Skok na določeno stran? 2.8.2007 22:34:33
|
|
|
|
rija
|
mišek ko prideš naslednjič v prekmurje, častim....hm....kaj maš že rada
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?