Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nadomestila v primeru 80%zaposlitve pri enem ... 31.7.2007 12:23:55
|
|
|
|
tamtam
|
Imam eno dilemo. Trenutno sem zaposlena za nedoločen čas v kraju, ki je 80 km oddaljen od mojega bivališča. Vsak dan se torej vozim v sluzbo. Ponudila se mi je dobra priloznost, da bi dobila v domacem kraju 20% zaposlitev pri novem delodajalcu za eno leto, seveda pa bi se z dosedanjim dogovorila za 80% zaposlitev. Zanima me, če morda veste, kako je, če vmes zanosim. Pri morebitni bolniški vem, da se bolniška deli sorazmerno med delodajalcema, ne vem pa, kako je potem s porodniskim nadomestilom oz. nadomestilom za nego in varstvo otroka. Samo hipoteticno...ce npr. rodim avgusta, oktobra pa mi potece 20% zaposlitev, za katero sem se dogovorila za obdobje enega leta, ali to pomeni: - da bodo kot osnovo za nadomestilo upoštevali samo visino moje 80% zaposlitve pri sedanjem delodajalcu; - da bodo kot osnovo za nadomestilo upoštevali sorazmero 20% pri enem, 80% pri drugem delodajalcu, kljub temu, da bi mi pogodba za 20% zaposlitev ze potekla (sklepam iz tega, ker gledajo za nazaj); - da bodo kot osnovo za nadomestilo upoštevali plačo sedanjega delodajalca - kot 100% zaposlitev, ker sem zaposlena za nedoločen čas? Ze vnaprej se vam zahvaljujem za pomoc in odgovor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?