|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ja spet beda!
31.7.2007 11:36:55   
blanč
po icsi imam menstruacijo zelo neredno, ker se pa že nekaj dni slabo počutim sem naredila mbc in seveda zelo rahla tanka in bleda črtica. Ja ja saj vem, da je lažna... Joj kako se šele zdaj slabo počutim, a mi res ni usojeno, nooooooooo.
Vem, da mi ne morete pomagati samo moram se nekomu zjokatuser posted image user posted image user posted image . Ja naredila sem tudi obenem cb in je negativen...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ja spet beda!
31.7.2007 11:40:39   
Naty*
blanč žal mi je user posted image user posted image ... Ne bom rekla, da vem kako ti je, ker nisem bla v tej situaciji, ampak si poskušam predstavljat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da črtica ne bi bila lažna in da bi dočakala svojega user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2007 11:44:37   
kodrana
blanč so vzponi in padci. povsod. tako kot tudi, ko čakaš na user posted image user posted image . in ni..
verejmi, da boš tudi ti mama, dobra mama.
za dežjem posije sonce.
sedaj pa ti lahko ponudim samo user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2007 12:10:20   
srki
Tudi jaz držim pesti.

user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2007 12:20:35   
Sulfinija
Blanč si na istem kot jaz.Tudi moje spet ni,danes sem delala test,me je za vikend zvijalo kot,da bi se vlilo pa se ni.Test bc mini negativen.Tudi meni očitno še ni usojeno.Če je ne bo do drugega tedna pa bom lepo šla do G in mi bo ponovno napisala primolut nor,kot lansko leto po neuspelem IVF in mi nazaj uravnala mojo M.Komaj čakam petek,da grem ponovno na user posted image  in,da malo to tam spet vse skupaj pozabim tole mojo zbrko.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2007 13:22:11   
Serendipity
blanč - user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ti se kar izpovej - te popolnoma razumem in upam s tabo na najboljše!
Keep your hope high!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2007 14:00:26   
andreja2000
blanč in sulfinija  z vama upam na najboljše in vama čim prej želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2007 14:25:12   
tinkamiška
Pestke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2007 21:24:11   
Anonimen
Prosim, povejte mi, kaj je to ICSI???

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2007 23:55:25   
blanč
Hvala punce user posted image user posted image .ICSI -ivf umetna oploditev, kadar ima moški premalo spermijev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2007 15:52:35   
mojca345
blanč, kakšna je situacija z user posted image user posted image  ?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.8.2007 22:27:19   
blanč
Prikazala se je menstruacija, zjutraj pa mi je romed pokazal pozitivno;(;(;(.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.8.2007 22:37:25   
mojca345
? čaki menstro imaš, pa test ti je dal user posted image  ?

wow, to je kr neka zmešnjava, potem si prav predvidevala.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.8.2007 10:32:39   
Naty*
ej kaj pa una varianta, ko majo ene še par mesecev M, ko so noseče? user posted image Poznam eno k je mela še tri M, tko da sploh ni vedla, da je noseča....

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Številka žabic
Katka123 RR

katero številko žabic kupiti za novorojenčka?

56 (87%)

62 (13%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!