ronja
|
Ali ima kake hobije? Kaka malenkost za kolo (števec, držalo za bidon, lučke...), če kolesari, naročnina na športno ali moško revijo, če je športen tip, magari brisača za na plažo s pripisom, da jo bosta sprobala v kaki vroči poletni noči na plaži... Sicer pa: - speči mu torto in jo lepo okrasi - poslikaj mu majico z nečim, kar vama pomeni - če ne znaš, pa daj sprintat sliko, ki jo nalikaš na majco - napiši mu pesmico;) - naredi čokoladni fondi in ga pojejta tako, da si s holipi, namočenimi v čokolado pišeta ljubezenske izjave po telesu - skok s padalom - izlet v neznano (poskrbi tudi za malico, ne vem, če je pri vseh tako, pri mojem ljubem je to važno ) - najbolj navadna je pa šalčka, lahko jo poslikaš ali pa izbereš motiv, ki mu je všeč. Ma ne vem, meni je hecno, kadar kdo ne ve, kaj bi dal partnerju: jaz mam milijon idej že odkar sva skup, pa po 8 letih jih mam vsaj za dve življenji naprej, saj jih sproti uresničujem, samo hkrati toliko novih idej dobim, da nikakor ne pridem blizu nule... Res pa je, da ga marsikaj zanima, tak da meni se zanj res ne zdi problem (samo se mi tudi za prejšnja dva ni zdelo;) Mi je pa fino mu dat kaj, ker je vedno tako vesel in ker so to v gl. stvari, ki si jih sam ne bi kupil To je po moje tudi ključ do dobrega darila: nekaj, kar mu je všeč, vendar si sam ne bi šel kupit ali pa se ne da kupit, ker znaš samo ti naredit (to je kar dobra niša )
|