|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:02:32   
Lu
Punce je mogoče katera zasledila tak vrtiljak še z drugimi igračkami - da niso ravno račke in pa seveda na vrhu z lučko, ki oddaja razne like.

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=1714&details=1&PHPSESSID=c9f18e3f90b3ca05dcaea9f54acba91b

Lep pozdrav.

Lu
26t 3/7:love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:03:53   
Anonimen
V Infantinu imajo nkaj podobnega, samo ne vem, ali je gor račka ali kaj drugega. Mimogrede, kaj pa imaš proti račkam...?

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:05:13   
Lu
Splišni v bistvu nič :). Samo me zanima, če obstajajo še kakšne druge igračke.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:05:16   
kimi
na mojem vrtiljaku od fisher priva je gor zvezdica ki se sveti in so tam 3 zvezdice namesto račk, če si tako mislila. Splišni jaz mam zmrznjeno raco v hladilniku:)-

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:11:08   
Anonimen
Kimi: njami....

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:11:54   
Vera*
Ej Kimi a maš to za martinovo večerjo?:)-:)-

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:17:45   
Lu
Kimi kje si pa kupila omenjeni vrtiljak?

lp Lu

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:18:45   
kimi
:)-:)-hm niti jo ne znam nardit:)- sm v kitajski jedla pečeno ravo (včasih ko sem bla brez:duda: obvezno 1 krat na mesec z lubijem)potem sem jo pa v tušu zasledila in sem jo mogla kupit. splišni a veš kakšen dober recept, če ne ti kr raco pošljem:)-

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:55:18   
Anonimen
Joj, Kimi, na žalost ne. Jaz sem tudi mislila na njami raco v kitajski ali v kakšni gostilni... Ampak če jo boš dala v pečico in pečico vklopila, tam nekje na 180 stopinj in pekla kakšni dve uri, po moje mora biti užitna. Lahko ji pa še kaj v r... vtakneš, kakšno zelenjavo..., ha ha.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 9:56:11   
Anonimen
Joj, sory Lu, kje smo pristali! Gremo nazaj na vrtiljak!

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 11:46:41   
P
Ojla!
Jaz imam vrtiljak od Fisher Price z medvedki,5 različnih melodij,dve glasnosti in svetlobni efekti na stropu,daljinec!Zlooo luškan!!!Pa še potem ko je otroček večji,ga ima lahko na pisalni mizi!Kupila sem ga v Toysu,sem pa ravno danes dobila abc novičke od Baby centra in če si v njihovem klubu(imaš njihovo kartico)ga dobiš za 9.990 sit-poceni!!!In še slinček dobiš za darilo!!!
Ta vrtiljak še čaka na našo pupo,tako da si ga midva z očitom mal pržgeva,ker je res tko kjut!!!
LP Petra:rozica:

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Glasbeni vrtiljak!
12.11.2004 12:28:04   
jožica-2
Mi imamo vtriljak Fisher Price, z mehkimi visečimi figuricami: oblaček, zvezdica, sonce in luna ter nežno uspavanko.

V Baby centru je ta mesec zanj akcijska cena 4790 SIT.

http://www.baby-center.si/klub/november.pdf

Lahko pa pogledaš tudi v kakšnem Intersparu...

LP

Jožica

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?