|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   butanje z glavo
30.7.2007 20:08:35   
eya
A se še kakšen od vaših malih buta z glavico (oz. se je?)? Pri nas se zadnje dni čase kar dostikrat zgodi, da se naš 16 mesečnik kaj razjezi (npr. če mu kaj ne uspe sestavit ali kaj naredit, kot bi on želel) in potem se vsede na tla in parkrat butne. Samo to tako ful, da ima že par modric na čelu. Pa to je delal že pred pol leta, samo ful manj, pa smo ga vedno kao neopazno preusmerili na kaj drugega. Samo zdaj se pa s tako močjo butne, da moraš zraven priletet. A katera kaj ve, zakaj bi to delal?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: butanje z glavo
30.7.2007 20:13:08   
ZARA
Ja, moja se je pri cca 18 mes. Sem ignorirala. Enkrat se je kresnila v okensko polico tako močno, da ji ni nikol več na pamet ni padlo, da bi se še kdaj butnila. Od takrat dalje je mir. Ja to je pomoje neka posebna vrsta trme.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 21:22:08   
alfa
Naša mala radost je to počela pri cca 18m, dali smo ga na total ignore in čez približno 3 tedne je bila stvar a.a.
Je pa res, da je bila včasih bolečina obojestranska, radost je bolela glava, mamo pa srce.  

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2007 13:40:05   
taška30
Ja, pri nas je bilo to tudi nekje okoli 20 meseca. En dan je nabijala z glavo v plošcice v kopalnici, kar kakšno minuto, zraven pa tulila 'boji (boli) me' - trmala se je ker sem ji ugasnila vodo, ko se je že 15 minut 'umivala roke', potem je par dni butala v omaro (mehkejšeuser posted image ), potem je pogruntala da tud to boli in je butala v tla, ampak je šla butat tja, kjer je tepih, ne na parket.user posted image
Jaz sem jo ignorirala, edino parkrat sem morala it v drug prostor, ker bi drugače zraven počila od smeha. Je pa minilo samo od sebe v 14 dneh.
Potem je sledilo obdobje metanja (sebe) po tleh, ampak tud izključno na tepih. Pa je zdej tudi to minilo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2007 15:20:21   
dory
No to je tud moj zvesto pocel...tud mensezdi okol 18-19m...se je vrgu na tla in ponavad postavil roko in nabijal....sem ga vedno se bolj zvesto dajala na ignore....dokler se ni nekega lepega popoldneva vrgel na makedamsko pot, pozabil postavit roko in zabil...nikol vec ni pocel kaj tazga....jah vsaka izkusnja neki stane ne :)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2007 15:24:59   
klepetka
to je bilo isto pr nas ;tamali je to dela,hči pa nikol.Enkrat je imel res velik rog ,ta k velik ,da sem letela k zdravniku,pa me je pediater potolažil ,da je to sam obdobje.Dokler nisva prišla domov,je bilo vredu ,sem bila potolažena ,doma pa spet jovo na novo.
SVetoval mi je ,da takrat ko nabija z glavo v zid ,da naj ne skočim k njemu in naj se delam ,kot da ni nič .Ker le tako bo prenehal.
)
In res je minilo,glava pa še vedno cela.(Koneckoncev tud ziduser posted image user posted image )

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2007 12:05:16   
sanjula
Joj, moj mulc to počne že od 12 meseca naprej. Vrže se ob tla pa buta z bučo ali pa stoje ob steno, ograjo, voziček ...kar pač najde. Sedaj je star skoraj 15 mesecev pa to še vedno počne, čeprav ga ignoriram ko trmuli. Pa kaj mi je storiti? Sem se že vprašala, če sem mu že kakšne čustvene brazgotine pustila na njegovi mladi dušici, da take počne, pa si mislim, da to vendar ni mogoče, ko pa je obkrožen s toliko ljubezni, full časa mu posvečamo, je zelo vesel in iskriv otrok, samo ko pa trmuli, ma pa "slemanje" z bučko na sporedu?
No, vsaj osamljena nisem v tem problemu.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2007 13:36:04   
eya
Sanjula, čisto tako si napisala, kot se dogaja pri nas, tudi taka vprašanja so se mi že pojavljala-če smo mi kriviuser posted image

Ja, no, upam, da čimprej mine-pri obeh mulčkih.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?