Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 31.7.2007 11:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah škoda sem pa mislila da ti je všeč se fotkat in te ne moti???
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 31.7.2007 12:30:34
|
|
|
|
srki
|
A potem tiste, ki jim avatar ni všeč, tudi na plaži ne gledajo, če gre mimo kaka ženksa? V čem pa je razlika? A je tvoj v tujini?
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 31.7.2007 13:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja moj je v tujini že par mesecev
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 31.7.2007 13:24:18
|
|
|
|
srki
|
Sem bila pred tremi oz. štirimi leti na istem. Še malo zdrži, saj verjetno kmalu pride, a ne?
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 31.7.2007 13:42:05
|
|
|
|
Shorty_
|
Evo še ena ki je za grupnega, aja pa Žaži res maš hud avatar sem ti kar fouš priznam
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 31.7.2007 13:42:54
|
|
|
|
Shorty_
|
Srki kaj pa tvoj avatar si to ti?
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 31.7.2007 13:53:24
|
|
|
|
srki
|
Ko bi le bila . Se bo treba še kar trudit za kaj takega, razen če grem v Playboy in me zretuširajo .
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 1.8.2007 10:10:09
|
|
|
|
ulani
|
js pa dejansko "zbolim" od pomanjkanja seksa. Ne znam razložit...recimo...če ga gledam vsak dan ob sebi, ful mava dela, zvečer se samo uleževa v postlo in zaspiva...sej so tsti lupčki čez dan in objemčki....ampak me ne potešijo...in potem postanem kr neki zadirčna, tečna,vse mi gre na živce,ipd.... in potem.....ko ga dobim... ej,ne moreš verjet...nasmeh do ušes, sama pozitivnost, un happy občutek, ... ma,ne znam sploh opisat....
|
|
|
|
RE: Pa vžgimo enga grupnga :) 1.8.2007 23:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aragorn Dež,kaj je že to?Grupnga,takoj,aja,čvek.Avatar u nulo,prava umetnina,pa komentar na čakanje:onim v tujini je težje,lastne izkušnje.Še več takih avatarjev,od bilo kje. Dež? Avatar? Čakanje?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?