|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DR. Simoniti Filip
30.7.2007 16:50:29   
Anonimen
Pozdravljene!

Kakšne so vaše izkušnje, prosim podajte svoje mnenje.

Hvala in lp,  p.

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 30.7.2007 17:05:44 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DR. SIMONITI FILIP
30.7.2007 16:53:43   
pika30
A dela v Celju v bolnišnici???Če ne, potem nevem katerega misliš.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 18:56:20   
freha
Simoniti dela v Šentjurju.
Jaz sem pri njemu,
sem zadovoljna, ni vrst in posveti se ti!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 21:08:44   
sisi80
Da, on je v Šentjurju. Res super, ne čakaš veliko, strokovnjak, lepo vodi nosečnost, skratka super zdravnik. Priporočam.

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 21:21:25   
ajja
Tudi jaz hodim k njemu. Ja, Pika30, tudi v CE v porodnišnici dela.
V glavnem zelo sem zadovoljna, kot je rekla Sisi80 lepo vodi nosečnost, se ti posveti, vzame si čas (ko sem imela UZ v nosečnosti ni noben pregled trajal manj kot 45 minut, sem pa bila tudi jaz zelo radovedna user posted image ), odgovori na vsa vprašanja, tudi tako dobro vzdušje vlada pri njem v ordinaciji. Res super zdravnik!

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 21:35:51   
pika30
Nisem vedela,da ima svojo ordinacijo v Šentjurju.On in dr. Koren sta bila pri porodu moje prve hčerke.Zelo vredu zdravnik,Koren mi je bil še boljši...tak simpa je.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 21:45:28   
tinkamiška
Ni moj zdravik, sem ga pa srečala, ko sem prišla urgentno v bolnico zaradi bolečein na začetku nosečnosti. On je ugotovil IMN in bil res človeški. Me je tudi operiral in takoj po operaciji prišel k meni v sobo, da mi je vse razložil in zanimalo ga če, če se vredu počutim. Res ne samo dober zdravnik, tudi človk na mestu...

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: DR. Simoniti Filip
31.7.2007 7:26:19   
Polona31
Dober zdravnik! Če se kdajkoli pojaviojo kakšne težave, če paničarim brez ppotrebe (sem pač takšna, da če moj ciklus oz hormoni samo malo ponagajajo grem k zdravniku) me vedno sprejme pregleda in pomiri. Tako da lahko samo rečem da je res super zdravnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2007 17:36:00   
pika_poka
No, da še jaz dodam svo komentar. Tudi jaz sem njegova pacientka. Do zdaj sem imela same dobre izkušnje z njim. Tudi ko mi je ugotovil, da imam gestacijsko vrečko prazno se je vedel zelo človeško in razumevajoče. Res pa je, da me je kar na hitro odslovil. Sicer nisem imela ravno ne vem kakšn želje po pogovoru, ker sem želela čimprej ven iz ordinacije. Drugače pa nimam nič za reči proti njemu. Mi pa njegova sestra ni všeč. Za pregled po abraziji me je naročala čez več kot dva meseca, v bolnici pa priporočajo pregled po enem mesecu. Ga bom poklicala in zahtevala pregled prej. Aha pa še to me je zmotilo, ker v začetku nosečnosti naroča preglede na vsake 6 tednov, drugje pa vsak mesec.
Drugače je pa res človeški in prijazen.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2007 10:28:12   
Anonimen
Tudi mene nekaj zanima.
Tiste, ki hodite k njemu in morate na kakšen poseg - vas on operira?

Pozdravček vsem.user posted image

(odgovor članu pika_poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2007 12:01:12   
pika_poka
takole je on operira, če je ravno takrat v bolnici in, če ima čas. Meni je rekel, da bo on opravil poseg, če bo imel čas. Sem prišla pozno na vrsto in je šel že v svojo ambulanto. Mislim, da moraš kar imeti srečo, da te on operira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 21:57:38   
Anonimen
Je tudi moj G in sem zadovoljna z njim. Ni neki osladen, ne paničari, pove tako kot je. Se mi pa zdi, da ful teži, če se v nosečnosti kaj preveč rediš...

(odgovor članu pika_poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2008 18:53:12   
tweety83
Tako kot so že napisale predhodnice - Dr. Simoniti ima ordinacijo v Diagnostičnem centru v Šentjurju in je daleč najboljši ginekolog naokoli. Jaz sem zelo zelo zadovoljna z njim, ker se ti posveti 100% in ker ti vse lepo razloži -na razumljiv način.
Lp

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2008 11:35:52   
kejti

Dr. Simoniti je tudi moj osebni ginekolog. Čakam na odstranitev pregrade v decembru. Rada bi da bi me on operiral ampak nisem ziher, če bo to možno ker imam poseg v sredo. Mislim, da je on v bolnici ob četrtkih.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.11.2008 21:46:41   
tina50
tudi jaz sem njegova pacientka! včasih je delal enkrat na teden tukaj v mojem kraju, potem pa je šel v šentjur, pa jih je veliko šlo za njim, tudi jaz! je človek na mestu! sam po 45min pa nisem bila pri pregledu v nosečnosti pri njem, kot je ena že napisala!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2008 10:32:36   
*Junona*
Je tudi moj osebni G. Strokovnjak na svojem področju. Imam ravno danes pregled.
Katera je rekla, da je hud, če se v user posted image preveč rediš? Ups........ mal me panika grabiuser posted image
Ni osladen, je realen.
Mogoče katera ve, koliko UZ naredi v user posted image ?

Na začetku user posted image naroča na 6 tednov, kaj pa potem? Jaz sem 18. tednov noseča sedaj.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 24.11.2008 10:33:17 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2009 20:35:59   
Anonimen
Ravno sem zaključila nosečnost in sam povem, da če je brez problemov potem je v redu zdravnik. Če so problemi pa je preveč površen, ker pri meni ni odkril preeklampsije in tud da je bil dojenček skoz manjši je govoril da je to normalno. potem pa eto sem prehit rodila. moti me tudi, da te nikakor ne da na bolniško, sam če ti manjka pol maternice.
pa tud slišim okol za šlamparije, tak da nihče ni popoln

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.5.2010 13:47:06   
sabina08
Moja izkušnja je več kot pozitivna. Res smo vsi ljudje in upam da se zavedate, da se tudi zdravnikom kdaj zgodi, da jih preganja čas. Sama ga vidim kot izrednega strokovnjaka na svojem področju z visoko razvito poklicno etiko in izjemno pozitivnim človeškim odnosom do pacienta. Mojo nosečnost je kot zdravnik spremljal od začetka in tudi mojega sončka pripeljal na svet s carskim rezom. Imam pa tudi predhodne izkušnje s prejšnjim ginekologom (ki ga sicer ne bi imenovala), so pa diametralno nasprotne. Kar se tiče teže pa je potrebno vedeti, da nosečnica s pretiravanjem pri hrani škoduje tudi svojemu otročku, tako da je vsako teženje po moje na mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.