|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lega posteljice
30.7.2007 15:56:42   
benika
Koliko lega posteljice vpliva na občutenje plodovih brcik in gibov. Je res, če je posteljica spredaj, da gibe nosečnica občuti kasneje in malo manj intenzivneje, kot če je posteljica zadaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lega posteljice
30.7.2007 16:16:52   
valči
Ja,to je čisto res.Vsakič imam posteljico spredaj in sedaj,tretjič sem bila v 18. tednu na pregledu,pa jamram G.,da še ne čutim gibov,pa je rekel,da še je prezgodaj,ker imam posteljico spredaj.
Gibe sem začutila:
prvič-19. tednov
drugič-20 tednov
tretjič-19 tednov

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 16:18:22   
Anonimen
Jaz sem jo tudi imela spredaj, pa nisem čutila gibov, ko sem bila že več kot čez polovico. Tako da ja, možno.

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 16:20:14   
benika
Ja zdej sta me pa potolažili in odvalili kamen s srca. Noseča sem 17 tednov pa tudi še ne čutim gibov in me je že rahlo grabila panika. Prvič sem imela posteljico zadaj, pa so bili gibi našega poba tako lepo občuteni. Sedaj pa imam posteljico spredaj in še kr čakamo konkretno miganje v bušiju.

Hvala Valči in Splišniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 18:33:52   
baja*
Jaz sem imela posteljico spredaj. Prve gibe (zelo rahle, v obliki trzanja) sem začutila v 18. tednu...

Lepo nosečnost ti želim...user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 20:54:16   
scubadiver
Tudi jaz imam posteljico spredaj in čutim gibe od 18 tedna naprej, kar mislim da je za prvo nosečnost kar solidno zgodaj. Čutim jih kar konkretno vsak dan, tako da ne vem če se lahko čist strinjam s tem... je pa res, da ne morem primerjati kako bi bilo če bi jo imela zadaj user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2007 10:46:00   
Klarita
Verjetno to res štima, ja. Najprej sem imela posteljico zelo nizko in sem prve gibe čutila že v 16. tednu, kasneje se mi je posteljica dvignila na notranjo-hrbtno stran in od takrat gibe čutim res intenzivno.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......