Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pediater-ljubljana moste 14.11.2004 17:22:53
|
|
|
|
analizapola
|
Brez skrbi. V Mostah je zd popolnoma prenovljen. Nasa zdravnica je dr kalinšek :) in smo z njo zelo zadovoljni- z Zd Polje pa nimamo izkušenj. :muca:
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 14.11.2004 17:40:26
|
|
|
|
African queen
|
Hola, Sam ne hodi v ZDR.dom Polje, ker so same kritike čez pediatre,ki delajo tam! Mi hodimo v Moste in imamo KALINŠKOVO,ki je SUPER!!Res ti jo priporočam! Lp
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 18.11.2004 11:41:53
|
|
|
|
sonjakk
|
MI hodimo k dr. Pavlici, zelo super je.
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 18.11.2004 11:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav mi hodimo (še) v ZD Moste-Polje, vendar ti jih ravno ne priporočam preveč, naš dr. Šušteršič ni sicer nič "škodljiv" kaj bogve kako "koristen" pa tudi ne. Je sicer star gospod z ogromno izkušnjami (sam ima menda 6 ali 7 otrok), ampak včasih preveč govori o svojih, na naše pa pozabi...Tako se mi je že 2x zgodilo, da je prišla v njegovo ordinacija sestra in ga opomnila, da zunaj čakajo, no ko želiš kaj sam povedat ali vprašat pa zmanjka časa...
|
|
|
|
pediater-ljubljana moste 28.11.2004 20:45:09
|
|
|
|
SILVA
|
Hodimo v moste k Dr.Pavlici in se mi zdi super.Včasih mogoče malo pretirava ampak vseeno bolje to kot da ne bi.Pri nas se je to pretiravanje,dobro obneslo. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?