|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pravi Ali Lažni?
30.7.2007 14:54:34   
Anonimen
Lep pozdrav drage moje nosecke. Imam precejsnjo dilemo, da se tako izrazim, saj ne vem kaj bi. Pred tremi tedni sem ze bila v bolnici, saj se mi je moja bebica spustila strasansko nizko, zacelo me je spikati v krizu, in smo sli za vsak slucaj gor, da so nam povedali kaj se dogaja. Zdravnik je takrat dejal, da je vse v redu, da se je plod obrnil, in da razvoj poteka normalno in da je stanje takoimenovano b.p. Zdaj pa imam drugacne probleme. Ze tretji dan cutim kao popadke. Kao zato, ker je to moj prvi otrok, in nekako se ne vem kako to sploh izgleda. Cutim nekaksne stiske maternice, otrdevanje trebuha in tiste zoprne bolecine v krizu. Zacelo se je tako kot sem dejala kake 2 dni nazaj, ko se je to dogajalo na 5 ali 6 ur, sinoci ze nekajkrat na 10 minut in 4x zapored celo na 6 minut. Spala sem tako tako... malo ja, malo ne, saj so bili omenjeni simptomi kakortoliko pogosti, zato je bolj izgledalo kot spanje po etapah. Zdaj pa ponovno. Pridem do stranisca in me spikne. Se malo ulezem, pridem do kuhinje in me spikne.........

Zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Predgled imam 8.8. torej naslednjo sredo, pa ne vem ali naj cakam, ali naj se grem prej pokazat.... malo mi je zoprno, ker sem enkrat ze bila, da me ne bodo imeli v bolnici za prehudo panicarko, ki bo ob vsaki spremembi silila na CTG, UZ in kontrolo maternicnega vratu. Lepo vas prosim za vasa mnenja, kaj bi to lahko bilo, in kdaj bi se bilo najbolj pametno odpraviti na pregled... prej, ali pocakat do pregleda.

Moj sicer pravi naj pocakava da bodo ti intervali redni na nekako 5 minut, ali pa da voda odtece, potem pa sibava gor.... po drugi strani pa sva oba malo v srbeh... oziroma bolj kot v skrbeh, sva precej "zivcna" ko cakava kaj se bo zgodilo vsako naslednjo minuto....

lp, anonimous 33/4
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pravi Ali Lažni?
30.7.2007 14:56:49   
2.2.
za ziher pokliči v porodnišnico in razloži kako ti je....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 14:58:39   
Anonimen
Takoj k zdravniku. Moja prijateljica je imela tak primer, se je popkovina ovila okrog otročka.Imela je iste bolečine, zato ne odlašaj in pojdi.Ne želim te strašiti, vendar mislim, da je bolje paničarit, kot, da bi bilo z otrokom kaj narobe.Dobro opravi in drži se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 18:53:28   
baja*
Jaz tudi nisem hotela gnjavit in se za vsako malenkost kazat v P, na koncu pa se je izkazalo, da bi blo to še kako dobro oz. NUJNO. Meni je namreč po kapljicah odtekala voda (jaz pa sem mislila, da imam pač izcedekuser posted image ) in sem šla šele po 9 urah v P, ko so se že pojavili popadki... čez par ur pa sem rodila... No, pri meni se je havala bogu na koncu vse dobro končalo.user posted image
Hočem ti samo rečt, da je res bolje it večkrat zastonj tja kot pa enkrat prepozno!

Vso srečo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 19:06:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Meni je namreč po kapljicah odtekala voda (jaz pa sem mislila, da imam pač izcedekuser posted image ) in sem šla šele po 9 urah v P, ko so se že pojavili popadki... čez par ur pa sem rodila...

Skačem v temo z neumesnim vprašanjem, user posted image  ampak baja* zanima me tvoja situacija. V katerem tednu ti je začela odtekati voda?

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 19:09:54   
baja*
Tianna, točno v 35 0/7. Saj ravno zato nisem niti pomislila na odtekanje vode, ker je bilo še mnogo prehitro. Poleg tega sem mislila, da ko ti odteče voda, se ti VLIJE in ne kaplja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 19:11:41   
Anonimen
Hvala baja* user posted image  , jaz se borim z izcedkom že ves čas, pa zato vem, da moram biti zaradi tega full pozorna. Raje 100x pridem zastonj v porodnišnico, kot pa 1x pa prepozno.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2007 19:12:34   
Anonimen
Aja še to, pa kaj si imela spodnje hlačke pač non stop mokre al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2007 19:17:49   
baja*
Jaz sem tudi imela skoz neke izcedke v drugi polovici nosečnosti (mi je G predpisala svečke vagisan), zato sem skoz nosila dnevne vložke... Tisti dan sem jih pač nekam pogosto menjavala.... Se pa baje dobijo taki vložki, ki ti pokažejo (podobno kot ph lističi), če gre za normalen izcedek ali pa ti odteka voda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2007 19:24:57   
Anonimen
Hvala za pomoč in za dobre želje. user posted image  

user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......