|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vnetje mehurja
28.7.2007 21:23:40   
janjamodra
Spoštovane! Z možem sva imela na morju enkrat nezaščiten spolni odnos, štiri dni po tem sem pa dobila vnetje mehurja in v lekarni na Hrvaškem so mi dali instan čaj za mehur in ledvice-brez recepta. Ta čaj sem pila dva dni-seveda še nisem vedela, da sem noseča. Vćeraj sem naredila test, ki mi je potrdil nosečnost. Problem je pa v tem, da v navodilih za tisti čaj piše, da se ne sme piti v nosečnosti. A mislite, da ima lahko to kakšen vpliv na plod-pila sem ga četrti in peti dan po odnosu. Prosila bi vas za odgovore, saj se namesto da bi se nosečnosti v celoti veselila, s tem obremenjujem. Hvala in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vnetje mehurja
28.7.2007 21:26:53   
hlkfffff
Pozdravljena. V tako zgodnji nosečnosti, to naj nebi imelo vpliva,da pa boš bolj pomirjena pa pokliči svojega ginekologa. L. p. pa lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu janjamodra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2007 22:19:35   
srki
Piše ja, samo po mojem ni panike, če si ga kratek čas pila.

Da se bolj pomiriš, pa kakšnega G ali zdravnika vprašaj.

In tudi jaz ti želim lepo in zdravo nosečnost.

(odgovor članu hlkfffff)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2007 0:12:22   
Anonimen
Vprašaj G

Sicer pa, če bi kaj škodilo bi verjetno splavila, moje mnenje. Narava poskrbi zato.

Čestitam za nosečnost, in želim čim manj skrbi. user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2007 21:57:06   
janjamodra
Punce hvala vam za odgovore. Bom pa poklicala še mojo ginekologinjo-moram se tudi naročiti na prvi pregled. Lepo nosečnost tudi vam.

(odgovor članu janjamodra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ustava RS
lotoska

Ste že kdaj prebrali Ustavo RS?

Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (8%)

Da, v šoli oz. na fakulteti (25%)

Enkrat, tako mimogrede (12%)

Ne, še nikoli (55%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!