Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Quinny speedy ali comfort 28.7.2007 21:55:13
|
|
|
|
natanklavdija
|
Pri speediju se problem pojavi kasneje,ko mora otrok sedeti,ker se naslon ne dvigne 90 stopinj.jaz sem to rešla s pasom pod naslonom,drugače pa je voziček 1 a,fajn ga je vozit nastavki so super in enostavni zloži se enostavno,najin malček bo oktobra star 2 leti in še sedaj uživa v njem,ker je res fajn širok,in ima veliko prostora.LP
|
|
RE: Quinny speedy ali comfort 28.7.2007 22:33:07
|
|
|
|
Nyah*
|
Prosim te, da si o omenjenih vozickih vse, kar te zanima, poisces z iskalnikom, poleg tega imas med FAQ tudi prav opise obeh, tako da, brez zamere, bom to, ze mnogokrat premleto temo, zaklenila in cez nekaj casa tudi brisala. Hvala za razumevanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Izbira bolnišniceJanjikaaaaV kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?Ljubljana (
28%)
Maribor (
12%)
Slovenj Gradec (
9%)
Drugod po Sloveniji (
47%)
Avstrija (
2%)
Druge države (
2%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!