Antigona
|
Jaz sem bila v njihovi pižami, moje stvari mi je prinesel šele tisti dan ko sem šla domov. Seznam za torbo za v porodnišnico pa sem prilepila že pri avgustovkah, nas boš mogla malo bolj brat ... No še enkrat, upam, da nisem kaj pozabila ker imam kopirano iz worda in vem da sem še neki popravljala. V torbi imam: 1) Dokumenti in drugo Materinsko knjižico, napotnico za sprejem, potrjeno zdravstveno kartico, izvid krvne skupine in Rh faktorja, poročni list (za poročene), osebno izkaznico, telefon, polnilec 2.) Osebne potrebščine zobna ščetka, šampon, pasta, krema, labela, gumice za čop, krtača za lase, robčki, japanke za tuširanje, moderček za dojenje, prsne blazinice, mrežaste spodnje hlačke (za rezervo), lanolin multi mum (za mazanje bradavičk) in šlauf za sedenje v primeru da si prerezan... A ja pa prigrizek oz. piškote in eno malo vodo 3.) Za dojenčka (bo prinesel ko bomo šli domov) 3 tetra pleničke, 1-2 Pampers ali druge, 1 povijalna plenička, hlačke, bodi, kapica, nogavičke, jopica in dekica če bi bilo slučajno hladno (ja pa jade) in seveda avtosedež Menda je to to, če sem kaj pozabila bo pa še katera napisala...