|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   od beljenja zapacane obleke
27.7.2007 22:11:45   
tinkatonka
Problem...

Moj sine je v trenutku nepozornosti staršev, ki sta razglabljala o barvi sten, prijel "mačko" jo namočil v škaf bele barve in se popacal po fini majčki in hlačkah, in seveda hitel pri tem pobarvati zeleno steno na belo. Dobr da sem bla tok hitra in preprečila še to tragedijo. Matr ej. Sej ne vem al bi se jokala al smejala. user posted image  Zdaj namakam njegove cunje, oxi action je zraven, bom pustila ene dva dni namočeno, pol pa upam da gre dol iz cunj. A je kakšen trik s čim se barvo spravi dol iz oblek?? Ker to je hudo trdovratna zadeva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: od beljenja zapacane obleke
27.7.2007 22:21:07   
Anonimen
če je zidna barva se opere z navadnim praškom.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2007 22:23:49   
moci
jupol gre še z vodo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2007 22:57:11   
Anonimen
S kakšno barvo si pa barvala. Načeloma gre svež jupol s tkanine dol že samo z vodo. 

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2007 22:58:42   
Anonimen
tut zasušen jupol gre dol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2007 7:46:16   
Anonimen
Nam je tudi včeraj naš malček pomagal pri barvanjuuser posted image

K sreči smo imeli jupol in je vse šlo dol z vodo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2007 10:52:18   
blue sky
Če se je pobarval npr. s Sikkens barvo, ta ne gre dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2007 16:39:41   
tinkatonka
Ma mislim da ni Jupol. Pojma nimam kera barva je bila, nisem stručko za te stvari.Moram pogledati. Samo z vodo pa ne gre dol, sem že sprobala. Sem drgnila kot obsedena. No vseeno upam da bo po dvodnevnem nakanju v vodi in oxi actionu in nato še pranju kaj pomagalo. 

Vseeno hvala za nasvete.

Lp Tina 

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.