|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težko dihanje
11.11.2004 14:01:56   
iza
moja tamala je stara en mesec pa tri dni. ponoči preden trdno zaspi spušča take čudne glasove skozi nos. Nos sicer kot vidim nima zamašenega ampak se mi zdi kot da ima notri nekje nekaj zamašeno. Ampak ko zaspi pa diha normalno in tudi ko jo dojim ni problemov. Kako naj ji pomagam-najina dohtarca pride iz bolniške šele v pon. Kaj pravite na tisto pumpico, ne vem če se reče fiziološka raztopina-slana voda, da bi ji brizgnila v nos al mate kakšne druge ideje.
Zdaj trenutno ko diha se sliši tisto preskatajoče dihanje-očitno gre na slabše-, upam da ni kaj hujšega. Pa upam da ni to kaj od tega ko sva bile uzuni, jaz mislim da sva lahko,al ne.
prosim za nasvet in srečno.:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   težko dihanje
11.11.2004 14:36:57   
Dadi
neva6 pravi da najbolje pomaga nek sprey, aquamaris(mensezdi)-morska voda ki ga špricneš v nos in potem priteče umazanja ven iz noska.

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   težko dihanje
11.11.2004 15:14:18   
Anonimen
Ja, če normalno diha, ko zaspi in tudi pri dojenju, potem verjetno res nima zamašenega noska in je ni treba matrat s pumpico in še s čim. Kdaj pa je to začela delati? Mogoče pa že zavestno malo sama sebe posluša, preden zaspi. Čez nekaj časa začnejo z vse sorte glasovi, so prav smešni.

(odgovor članu iza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)


Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!