Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: merjenje NO v izdihanem zraku - izvid 28.7.2007 0:36:45
|
|
|
|
lelaval
|
Kaj pa se s to oznako sploh meri? Moja starejša otroka sta oba astmatika in sem šla sedaj gledat ambulantne kartone, pa najdem vse druge oznake, le te ne. Hčera hodi vsake 3 mesece, sin pa na 6 mesecev na spiromerijo, pa še metaholinske teste opravijo. Mi pa zdravnik vedno takoj na pregledu (po opravljenih testih) vse pove in obrazloži, kaj je v mejah normale, kaj ne in kako ta odstopanja vplivajo na otroka. Če je pri tvojem otroku nekaj močno zvišano, bi moral takoj začet s kakšno terapijo, oziroma inhalatorji (oz. diskusi). Držim pesti, da bo vse vedu. Glede vrtca pa ti svetujem - ne misli na najslabše, ker potem bo res do tega prišlo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
sindarinSe vam zdi, da igrača postaja neke vrste statusni simbol?da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!