Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: materinska šola domžale 27.7.2007 18:44:30
|
|
|
|
marsovcek
|
Predavanja so 5 x, v Zd Domžale, datum pa je naveden na oglasni deski čakalnice ginekologinje. Očetje naj bi bili vseh 5x, vendar ne komplicirajo.
|
|
RE: materinska šola domžale 28.7.2007 11:33:16
|
|
|
|
eya
|
Predavanja so res 5x, po eno na teden. Očetje v večjem številu pridejo le na eno predavanje (tisto o porodu), a vseeno jih precej hodi tudi na vsa ostala predavanja.
|
|
RE: materinska šola domžale 28.7.2007 15:15:12
|
|
|
|
pajac
|
Jaz sem hodila zdaj julija, pa so bila predavanja izjemoma vsak dan. Jih je pa pet in moram reči da so bili moški zastopani v velikem številu vse dni... Svojega sem pa poslala v porodnišnico na tečaj za bodoče očete (enkraten obisk od 18-21 ure), ker je ogromno v službi in bi mogoče prišel le 1x . Želela pa sem si, da bi od predavanj odnesel kaj več kot potrdilo.... Pa se mi zdi, da to ni bila slaba poteza...
|
|
RE: materinska šola domžale 30.7.2007 8:22:44
|
|
|
|
larisa
|
Se opravičujem, ker vpadam v temo.....ampak ker ravno paše zraven.... Kdaj pa se gre v nosečnosti na predavanje??? Glede na trajanje nosečnosti mislim!?
|
|
|
|
RE: materinska šola domžale 30.7.2007 12:52:39
|
|
|
|
sevenka
|
Ponavadi, ko si v 7. mesecu nosečnosti. 1 mesec gor ali dol.
|
|
|
|
RE: materinska šola domžale 30.7.2007 13:21:25
|
|
|
|
***pika***
|
V Domžalah je tečaj krajši kot v LJ in je super, če ti primankuje časa. Jaz sem šla najprej na domžalskega - je čisto OK, mesec pred porodom, ker sem imela čas, pa sem šla še malo v LJ. In moram reči, da je bilo v LJ super - sem več odnesla, ker ni bilo tako zgoščeno. Pa fino je bilo, ker si je fizioterapevtka na enem od predavanj vzela čas, da smo poskusile še par vaj, si izmerile razmik trebušnih mišic, tako da sem dobila konkretne nasvete, kako po porodu, ker sem imela večji razmik ... Žal sem zadnja tri predavanja zamudila, ker sem šla prej rodit
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
antibiotikismeja2Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike?
(Odgovorite za vsakega otroka posebej)nobenkrat (
59%)
1x (
23%)
2x (
10%)
3x (
4%)
4x (
2%)
5x in večkrat (
2%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!