|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola domžale
27.7.2007 16:40:14   
TANTRA
Tiste, ki ste že obiskovale materinsko šolo v Domžalah, kako je s predavanji? Kolikokrat na teden so? Kakšne so vaše izkušnje? Se bodoči očetje res udeležijo samo predavanja o porodu ali so tudi na ostalih predavanjih?
Kje pa potekajo predavanja? 

Pri prvi nosečnosti sem obiskovala tečaj v porodnišnici Ljubljana. Tokrat pa bi morda šla v Domžale. Vsaj na kakšno. Kakšne so vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska šola domžale
27.7.2007 18:44:30   
marsovcek
Predavanja so 5 x, v Zd Domžale, datum pa je naveden na oglasni deski čakalnice ginekologinje. Očetje naj bi bili vseh 5x, vendar ne komplicirajo.

Ti si moj b..

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2007 11:33:16   
eya
Predavanja so res 5x, po eno na teden. Očetje v večjem številu pridejo le na eno predavanje (tisto o porodu), a vseeno jih precej hodi tudi na vsa ostala predavanja.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2007 15:15:12   
pajac
Jaz sem hodila zdaj julija, pa so bila predavanja izjemoma vsak dan. Jih je pa pet in moram reči da so bili moški zastopani v velikem številu vse dni... Svojega sem pa poslala v porodnišnico na tečaj za bodoče očete (enkraten obisk od 18-21 ure), ker je ogromno v službi in bi mogoče prišel le 1x . Želela pa sem si, da bi od predavanj odnesel kaj več kot potrdilo.... Pa se mi zdi, da to ni bila slaba poteza...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 8:22:44   
larisa
Se opravičujem, ker vpadam v temo.....ampak ker ravno paše zraven....

Kdaj pa se gre v nosečnosti na predavanje???  Glede na trajanje nosečnosti mislim!?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 12:52:39   
sevenka
Ponavadi, ko si v 7. mesecu nosečnosti. 1 mesec gor ali dol.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 13:21:25   
***pika***
V Domžalah je tečaj krajši kot v LJ in je super, če ti primankuje časa. Jaz sem šla najprej na domžalskega - je čisto OK, mesec pred porodom, ker sem imela čas, pa sem šla še malo v LJ. In moram reči, da je bilo v LJ super - sem več odnesla, ker ni bilo tako zgoščeno. Pa fino je bilo, ker si je fizioterapevtka na enem od predavanj vzela čas, da smo poskusile še par vaj, si izmerile razmik trebušnih mišic, tako da sem dobila konkretne nasvete, kako po porodu, ker sem imela večji razmik ... Žal sem zadnja tri predavanja zamudila, ker sem šla prej rodit user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!