Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 27.7.2007 13:51:56
|
|
|
|
AnaB.
|
Tudi jaz sem bila na začetku precej obremenjena zaradi različnih bolečin, špikanj itd. Ti občutki bolj ali manj spremljajo vse nosečnice. Potem se navadiš. Meni se zdi, da se čisto vsak dan pojavi nekaj novega; nova oblika špikanja ali bolečine. Tiste od včeraj ni, je pa neka nova. To je povsem normalno, saj se naše telo zelo zelo spremeni, dobi novo obliko in vsi ti premiki notranjih organov in celo kosti seveda bolijo. Enkrat sem nekje prebrala podatek, da dokler bolečina ni tako neznosna, da je ne moreš prenesti brez kakšnih tablet, je vse okej. Čim bolj se poskusi sprostiti in se ne preveč preobremenjevati. Lp
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 27.7.2007 13:57:43
|
|
|
|
larisa
|
Hvala AnaB. Saj se poskušam sprostit, ampak na ternutke tako boli, da enostavno ne znam odmislit..... Tako si želim sprostit in uživat v nosečnosti, pa me boli in boli in sploh ne morem bit vesela....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.7.2007 17:57:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 28.7.2007 18:22:54
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Oj!! RAzen bolečine tudi pekoče so čisto normalne v nosečnosti. Mene skoraj vsak dan nekje špikne, včsih me boli skoraj celi dan. Ampak je pa res da te bolečine niso neznosne. So pač tolikšne da jih čutim. Če imaš pa res tako grozne bolečine da ne moreš zdržat bi pa jaz na tvojem mestu obiskala G. Papa
|
|
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 28.7.2007 18:38:54
|
|
|
|
TinaUros
|
Pozdravček tudi sama sem prvo pikico izgubila in me je zato pri naslednji nosečnosti vsaka bolečina močno skrbela. Je tudi res, da me je na začetku močno špikalo, bolelo..res močno in tudi ponoči. Bolečine ne znam opisat. Sem se pa močno trudila, da se nisem preveč sekirala...no, vsi vemo zakaj;) ...danes sem že v 25t, tako da le pogumno Tina
|
|
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 28.7.2007 18:51:42
|
|
|
|
pajac
|
Larisa, pojdi se vseeno pokazat... 10 tednov je še veliko prezgodaj, da bi lahko kaj naredili, ampak upam da si imela že prvi UZ.... Ne glede na to, da so bolečine normalen spremljevalec nosečnosti le te nikoli ne smejo biti tako hude kot jih opsuješ... Pojdi se pokazat... Upam, da bo vse v redu in da je stopnja bolečine pogojena bolj s strahom, kot s kakim bolj resnim razlogom... za srečo pa javi...
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 30.7.2007 7:42:05
|
|
|
|
larisa
|
Pozdravljene punce , saj na pregledu sem jaz že bila (2×) in tudi povedala za to počutje, pa so rekli da je ZAENKRAT vse ok in da itak nimajo kaj narest, če bo šlo spet kaj narobe ... Bolj ko razmišljam o tem, bolj se mi zdi da je tako kot je rekla Pajac.....bolečine pogojene s strahom....bolj ko me je strah, bolj me boli!!! Pa še preveč se redim in premalo gibljem, ker kar mislim da moram počivat , pol se pa verjetno vse toliko bolj razteguje itd.... Vseeno pa rabim kako spodbuno besedo ali drugo mnenje, zato sem se tudi tukaj oglasila, ker ste vedno vse tako zlate, da napišete marsikaj kar pomaga v kakem kriznem trenutku!!! Hvala vam.... Lp
|
|
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 30.7.2007 8:42:53
|
|
|
|
ElaM
|
Okrog 10. tedna se prično take bolečine kot jih opisuješ, zaradi širjenja maternice. Poskusi se s čim zamotiti in boš videla bolečin še opazila ne boš.
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 31.7.2007 8:27:42
|
|
|
|
binči
|
Zivjo punce Larisa naj te nic ne skrbi ,to je normalno.Jast sem v 17 tednu nosečnosti pa me zdaj malo manj boli kot na začetku . Začela sem pa jemati Mg tableta pa to zlo velik pomaga .
|
|
|
|
RE: počutje-bolečine HELLP 31.7.2007 14:47:38
|
|
|
|
Svet
|
Larisa...vse bo tako kot mora biti! Nekje tam gor je že napisano vse:) Če bi se ti karkoli tragičnega zgodilo(ne daj!!) bi se, ker tako mora bit, vsako bolečino, pa naj bo še tako huda, pa se da preživeti z mislijo, da to delaš za sončka, ki raste pod tvojim srčkom. Sama sem v 8.t in moje počutje je zelo slabo. Krvavela sem cel teden...šla h G., ki pa je rekel, da je vse ok, da je izcedek iz žil, ki so okoli. Na začetku me je špikalo v trebuhu, zdaj pa je slabost to špikanje premagala in je šla zadeva iz ene slabe točke v drugo. Pa še vedno upam, da je vse ok, pa da bo...če pa ne bo...pa tako mora biti. Moj prvi sonček :) je letnik 1999, v marcu 08 pa pričakujem drugega . Vmes 2 ss, a se mi svet ni smel podreti!!! Želim ti lepo nosečnost!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?