|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamaknitev M. ciklusa
27.7.2007 11:46:11   
Barči78
Baje obstajajo ene tabletke, da zamakneš menstrualni ciklus za kak teden, ker gremo jutri na morje, pa ne bi rada, da mam še te težave, že tko se bom verjetno naletala.

Prosim pomoč.
Hvala

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 27.7.2007 13:23:04 >

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamaknitev M. ciklusa
27.7.2007 12:20:05   
Anonimen
Nimam pojma kere so,vem le to,da sem si navaila na začetku poletja tri škatlice KT Yasminel,začela jemati peti dan menstruacije konec junija in jih jemljem neprekinjeno,tako,da bom lepo julij,avgust brez menstruacije.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2007 12:22:54   
Taula
Jao Neva to ni zdravo. Kaj ti to koristi če ne greš na morje za tolk časa?user posted image

Barči 78..malo pozna si, če greš jutri. KT se jemlje ponavadi, da se prestavi.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2007 12:43:11   
Anonimen
Dva meseca na leto ni še hudo,če pomisliš,da so izumili celo pilulo,ki bo
sploh preprečila,da imaš menstruacijo.Poslušala oddajo,kjer je govoril ginekolog-znanstvenik,ki je izjavil,da menstruacija sploh ni potrebna ženski,razen seveda,če ta hoče zanosit.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2007 12:44:23   
Taula
Poslušala oddajo,kjer je govoril ginekolog-znanstvenik,ki je izjavil,da menstruacija sploh ni potrebna ženski,razen seveda,če ta hoče zanosit

Ja to itak.user posted image

Samo meni ni zdravo, da se telo ne očisti tega.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2007 15:53:42   
kaj@
to so tbl.Primolut-Nor,začneš jemati 3 dni pred pričakovano menstruacijo,nato jemlješ 2krat eno tbl.na dan,ne več kot 14 dni,seveda prekineš jemanje kadar hočeš.jaz ponavadi tisti dan ko gremo domov iz morja,in po nekaj dneh potem dobiš menstruacijo.Jaz sem jih letos jemala že tretje leto zapored in so dobre,nič ti kasneje ne zmešajo ciklusa

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2007 15:48:14   
petra81
A se da te tabletke dobit kar tko brez recepta, te o katerih govori kaj@??

Hvala

Petra

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2007 22:01:38   
saraja
Dobijo se na recept, plačaš pa okol 5 evrov, jaz sem si jih letos zrihtala, a nisem rabla, tak da če katera rabi, naj piše. So zapakirane!

PAPA

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.7.2007 14:23:44   
kaj@
dobiš na recept,meni jih je napisala kar splošna dr.že 2 leti nazaj imajo dolg rok uporabe tako da sem jih letos šele porabila do konca

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?