Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vaše mnenje -gotov parket? 27.7.2007 8:14:11
|
|
|
|
tajtaja
|
Je res dobra izbira, ali vseeno raje klasiko, ki se lepi, brusi, lakira? Nekako sva se odločila za gotovega trislojnega, spodaj, kjer je tudi talno, pa dvoslojnega. Sedaj, ko se pa bliža izvedba, vse bolj cvikam, če je to res ta prava odločitev, da mi pozneje ne bo žal. Kakšen nasvet bi mi prišel zelo prav.
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 27.7.2007 10:30:07
|
|
|
|
2mama
|
tajtaja, izgleda, da smo mi nekje v podobni fazi. no, midva sva pristala pri gotovem parketu v spalnicah zaradi tega, ker ni casa, da bi nama polagali pravi parket, pa brusili, lakirali in saj ves vso to proceduro, pac moramo na brzino v hiso. sva nabavila enega (pa nimam pojma, koliko slojni je) in ga bova zacela kmalu polagat. spodaj v dnevni in jedilnici bo pa laminat (mali otroci, ki unicujejo, kar se uniciti da, pa naj unicujejo raje to, kar pride 5 evrov na kvadratni meter, kot tisto, kar bi stalo 40 evrov na kvadrat, ko bodo boljsi casi, pa bomo menjali za klasicni parket).
|
|
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 27.7.2007 12:53:40
|
|
|
|
pika_b
|
Dobra izbira. Mi imamo doma klasiko (ker ni bil dovolj suh, so se nam med laticami naredile fuge, pa ša parketar ni naredil najbolj ravne podlage, je pa povrh vsega še odstopil. Po treh letih smo ga mogli navrtat in ponovno lepit ), gotov parket (super, imamo ga v otroški sobi in v računalniški sobi in smo z njim ful zadovoljni, pa še polaganje je enkratno, midva sva ga kar sama položila) in laminat, ki je začasni v določenih prostorih, kjer se še bo renoviralo (prava katastrofa). lp
|
|
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 27.7.2007 16:40:50
|
|
|
|
makica
|
Midva sva bila v isti dilemi. Na koncu je prevladal trislojni gotovi bambusni parket. Sedaj ga imamo 3 mesece v spalnici, čez mesec dni pa ga bodo položili še po ostalih prostorih. Prevladala je odločitev, da 14 dni ne bomo čakali, da se položi klasiko. Zaenkrat nam ni žal.
|
|
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 27.7.2007 21:16:14
|
|
|
|
rija
|
mi ga imamo na talno in je vse ok.
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 28.7.2007 14:02:58
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Tudi midva ga imama namen dat v spalnici in dnevni zaenkrat. A ve katera kje se ga najbolj splača kupit, da je kvaliteten in po kakšni ceni?
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 29.7.2007 13:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva ga imela in če pogledaš ostale teme parket/laminat, vedno prehvalim naš parket. Imela sva ga pa povsod, razen kopalnice. Izbrala pa sva wenge panga.
|
|
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 29.7.2007 17:12:03
|
|
|
|
gw
|
če želiš odličen in zelo poceni masivni parket, ki je že lakiran - priporočam BAUSEN http://www.bausenhardwoodflooring.co.uk/ distribuira Bausen Koper 041-769-316 7 fax 05 657 2001
|
|
|
|
RE: Vaše mnenje -gotov parket? 29.7.2007 21:59:41
|
|
|
|
tajtaja
|
tale link pa nekaj ne dela!
|
| Stran: [1] |
EU volitveMiška2006Se boste udeležili EU volitev?da (
34%)
ne (
66%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!