|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRIMORKE
11.11.2004 9:06:01   
pi
Čez vikend grem v Koper in bi rada še malo skočila v Italijo.
Zanima me če mi katera lahko pove kam naj grem, če v Trst ali kateri drugi kraj. Kje je največja izbira in ugodne cene za usnjene jakne, čevlje, otroške stvari,..
Najlepša hvala in lep pozdrav !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRIMORKE
11.11.2004 9:07:03   
Neža81
Ojla Pi!

Jaz bi ti znala povedat, kam idi po stvari v Bosno, za Italijopa nimam pojma. Smešno, ampak resnično. :love:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRIMORKE
11.11.2004 9:08:46   
pi
Neža, če bom kdaj šla v Bosno se bom spomni la nate in te prosila za nasvet , kam nakupovat.
Vseeno hvala!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRIMORKE
11.11.2004 9:32:20   
anadejka
Čaw Pi:rozica::rozica::rozica:
Lahko ti pomagam edino kar se tiče usnjenih izdelkov.Vem da so v Trbižu v Italiji (mi smo šli čez kranjsko goro)full poceni usnjene jakne.Taka velika tržnica je.Samo tam nikar ne upaj na kvaliteto.Jakno boš nosila samo eno sezono.Vsaj tako izkušnjo je imel moj ati,ki jo je tam kupil.Raje ti priporočam da se ustaviš na Vrhniki,zaviješ v industrijsko prodajalno Industrije Usnja Vrhnika,kjer imajo res smešno nizke cene za usnje.Pa še reklamiraš lahko,če nisi zadovoljna.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:kuza:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PRIMORKE
11.11.2004 9:35:02   
Anonimen
Pi :rozica:jaz bi ti iz iskušenj svetovala,da si vzameš cel dan,in da prečešeš ves Trst in to najbolj zakotne ulice pri morju.Pred leti je moja hči prav v eni zakotni trgovinici staknila usnjeno jakono,ki ni preveč koštala,samo,ker je tako dolgo že od tega se ne morem na žalost spomniti kje.Za otroke pa je poceni trgovina Oviesse,ena je v središču Trsta ena pa v nakupovalnem središču Julia.Upam,da boš kaj našla papa:morje:

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRIMORKE
11.11.2004 11:25:07   
kika
Ojla!
Cunje so poceni v centru Trsta ob obali-pri kitajcih,lahko greš na Škofije v Familo spodaj,če pa imaš čas pa skoči do Palmanove.
Lp:)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PRIMORKE
11.11.2004 11:43:21   
pi
Vsem najlepša hvala za nasvete.
Lp

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PRIMORKE
11.11.2004 12:04:45   
Anonimen
Pi!
Reci dragemu, naj te pelje na 14dnevne počitnice v Turčijo --) tam so najboljše in najcenejše usnjene jakne

:)-

LP
Tinka :nosecka:

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   PRIMORKE
11.11.2004 12:47:41   
pi
Tinka to bi bilo super, pa še mogoče bi nama tam uspelo narediti :duda:.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PRIMORKE
11.11.2004 16:53:15   
Anitka
PI dobro zapravljanje ti želim. Joj bi šla kar s tabo malce zapravljat!

Anitka:metulj:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PRIMORKE
11.11.2004 21:00:51   
pi
Anitka drugič te z veseljem s sabo, vendar na Italijo več sploh nisem več navdušena tako da sploh več nevem če bom šla. Verjetno bom kar uživala v našem Primorju.
Vas bom pa vse pogrešala. Nevem kako bom zdržala do nedelje bre RR-ja.
Lepo se imejte !

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.