|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pretoki popkovnice
11.11.2004 9:04:40   
Lunca1
Ojla!

Včeraj mi je moja ginekologinja dala napotnico za meritev pretokov popkovnice. zanima me kako izgleda ta preiskava?

Že vnaprej hvala in LP Lunca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pretoki popkovnice
11.11.2004 9:17:35   
Ro-La
Uz nardijo,pa merijo pretoke v popkovnici. Vsaj meni je tako nardil moj ginekolog. Ne vem zakaj te pošilja drugam:zmeden:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pretoki popkovnice
11.11.2004 9:21:14   
Lunca1
Ojla!

Hvala za odgovor. Pošilja me zato, ker sama v ordinaciji nima take naprave. To preiskavo pa imam zato, ker je tamala menda malo majhna (2,5 kg pri 37t).

LP Lunca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pretoki popkovnice
11.11.2004 9:41:36   
ZARA
lunca1...Kako je majhna :zmeden:???
Sej mas se mal do konca...Zara se je v zadnjem mesecu poredila skor za 1000g...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pretoki popkovnice
11.11.2004 10:55:08   
Lunca1
Moja se je v zadnjih 2 tednih za 300 g.

lp Lunca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pretoki popkovnice
11.11.2004 12:00:12   
Lunca1
Bo šla vsaj čim lažje ven:)-. Sem pa sama prepričana, da sem v resnici kakšen teden zadaj, glede na dolžino mojih ciklusov. Menda pa je spodnja meja pri 37t 2,4 kg. No nad to smo pa še, a ne? :bravo: Naju je pa včeraj vseeno malo prestrašila, ko me je poslala še na CTG (ne duha ne sluha o popadkih, trebuh je pa pridno trdel), pa gledala je če diha. Te kar mal zvije, no ja pa se je vseeno vse dobro izteklo. Bom pa vidla, kaj bo zdaj v sredo:ups:.

Lep dan vsem.

Lunca

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pretoki popkovnice
11.11.2004 15:21:41   
ZARA
ma ja no Lunca,sej ni panke,sam dohtarji so dohtarji...pa ne morjo mem statistike...no se prav tud ce se samo se pol kilce zredi do konca,bo imela 3 kg...miljon na dan se jih rodi s tako tezo...

srecno...:rozica:

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?