|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očetovstvo
26.7.2007 13:57:40   
kajalin*
Moja zgodba je tak mal zapletena.S tipom s katerim sem zanosila sva se poznala cca 2 mes.,za otroka sem se v bistvu odločila jaz(rekel je nej se sama odločim),hotela sva nadaljevati in si ustvariti družino.Zapletlo se je kar kmalu,ko sva iskala stanovanje,...Opazila sem,da sem za vse sama,pa še hormoni so mi divjali sto na uro tak da sm bla sam živčna.Direkt sterala sem ga stran od sebe.In ko je šel je šel,dokler nisem lani izpostavila stik in je prišel pogledat otroka(drugič jo je videl,ko je bla stara 1,5)oglasil se je še dvakrat in šel.pojasnil je,da ima punco in svoj lajf in,da nima časa in denarja za naju.Ok,nočem denarja,ampak to,da ima moja hči vsaj dvakrat na leto svojega očeta,ko smo bili skupaj sta bila kot eno,vidi se mu da sem ga res prizadela,ampak kaj naj če nisem vedela kaj delam.In je šel,ni duha ne sluha o njem(ga ne kličem,kakšen mms mu pošlem da jo vidi).Zdaj sm se odločila,da grem sept.na socialno in dam not vlogo za očetovstvo(spet ena mojih glupih principov),ker še tega nisva podpisala,pa je takoj ob rojstvu to želel.
Zavedam se,da sm s svojo trmo uničila trem ljudem lajf in to bi vsej malo rada omilila,če se bi le dalo.Ne me preveč obsojat,ker se že sama dost,vsak dan.Sploh si ne morem uštimat življenja,imeti kakšno zvezo kot bi blo normalno,ker me to preveč muči...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očetovstvo
26.7.2007 15:07:01   
Dr.1m
Tvoje vprašanje je pa težje kot kaka matematikauser posted image .
Se hecam user posted image . Vsekakor je vse odvisno od tebe. Najprej se moraš "sprijaznit" z dejstvom, da kakor si si postlala tako boš spala. Pa ne v slabem pomenu, pač pa da sprejmeš to kot izziv v življenju. Ne pa, da žaluješ za storjenim.
Žal nam v življenju ni vse lepo, a je veliko lažje če se znamo, s tem kar imamo, veselit. Torej, veliko žlico optimizma. Ostalo, pa se bo sčasoma le uredilo.user posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: očetovstvo
30.7.2007 8:13:27   
Balerina
Jaz mislim, da tu še nisi naredila tako velike napake oz. veliko napak da jih nebi mogla tudi popraviti. Seveda pa bo za to porteben čas, potrplenje in pogovor.

Predlagala bi ti, da se, predno greš na CSD in daš za očetovstvo, o tem pogovoriš z otrokovim očetom. Če on ne bo izvedel od tebe in tudi zakaj si ti želiš da je vpisano kot otrokov oče se lahko ustraši in ne bo hotel podpisat še slabše je lahko če čisto prekine stike z vama. Tudi za očete je to zelo občutljiva tema, za otroke pa je zelo pomembno da imajo stik z obema staršema.  Zato najprej nemu povej da vse kar si želiš je da ima vajina hči stike tudi z njim. Če je tako kot si napisala se mi zdi da je dosti razumevajoč da bo to razumel in de si tudi sam želi imeti stike s hčero.

Pa še nekaj ko se bosta o tem pogovarjala, mu še povej da ko se odloči da obo imel redne stike z otrokom naj le te tudi vzdržuje. Ne glede na to da ima novo pertnerico in de si po po vsej vedjetnosti enkrat v prihodnje ustvaril novo družino za vajino hčero so ti stiki zelo pomembni in bi ji vsekakor bolj škodovala, če bi jih prekinil čez nekaj leto kot če jih sploh nikoli nebi začeli. ŽAv se prevečkat dogaja da očetje ko si ustvarijo novo družino ''pozabiji'' na svoje prve otroke. 

Upam da vam bo uspelo. Pa naj, če ima resno zvezo, sčasoma tudi partnerico vključi v to. Da se ne bo počutila da je zapostavljena in da bo vedela v kaj se spušča. Seveda če je zveza resna ne pa če ima le avanture.  

(odgovor članu Dr.1m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?