Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:28:57
|
|
|
|
Tiamo
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: pošiljam ti :angel::angel::angel::angel: naj te čuvajo vseh 9nebesa. Tia74
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:45:37
|
|
|
|
pupika
|
Č:sloncek:E:sloncek:S:sloncek:T:sloncek:I:sloncek:T:sloncek:K:sloncek:E!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pazi nase ina na :duda:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:49:30
|
|
|
|
tina.nika
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:52:55
|
|
|
|
mateja 26
|
Mislim,da ti lahko kar čestitam:bravo::bravo::bravo:,ker si zdaj srečka :nosecka:. Želim ti enega zdravega :duda:. Za vaju dva pa šopek:rozica::rozica::rozica:. P.s.:Držite pesti še zame.Na Romed-u je bila druga črtica zelo rahla.:sloncek:V soboto pa še CB. Vam sporočim rezultat testa. Lp še naprej Mateja
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:52:58
|
|
|
|
Ninika1
|
Čestitam Cat!!!:bravo::bravo::bravo: Tud jaz sem danes zjutraj naredila baby check pa je bila ful RAHLAAAA črtica.....M:hudicek: bi morala dobiti v nedeljo. Ne upam niti pomisliti na srečo.... Me je tako strah, da bom spet razočarana. Drži se in pazi nase:)- Še enkrat čestitam!!!:bravo::bravo: Drži pesti zame! Lp, Ninika:zajcek:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 7:57:18
|
|
|
|
simonas
|
ČESTITKE!!!! :bravo::duda::bravo::duda::bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 8:52:01
|
|
|
|
pi
|
:bravo:ČESTITAM ! :bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 8:55:18
|
|
|
|
žlička
|
Ninika1 in cat:bravo::bravo::bravo: želim vama vse lepo in veliko srece, pa naj vaju:angel: cuvajo, upam da se vam vsem sreckam:nosecka: kmalu pridruzimo tudi vse ostale, ki si strasno mocno zelimo:duda:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 9:36:32
|
|
|
|
saba
|
obe ste nosečke srečke srečno:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zdaj sta v 9nebesa
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 9:50:23
|
|
|
|
ZARA
|
:love::love: cestitke obema :love::love:...
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 9:51:14
|
|
|
|
sa
|
:bravo:juhuuuuuuuuuuuuuuuuu:bravo:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:06:01
|
|
|
|
tia
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITKE!!!! Tia
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:25:31
|
|
|
|
Tina31
|
Cestitke! Zelim ti vse najlepse !
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:26:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
SUUUUPEEEER!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo: Ves najlepše!!!! Tinka
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 10:34:06
|
|
|
|
biba77
|
Bravo!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Cestitke bodocima starsema! :miska:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 11:28:13
|
|
|
|
lana 5
|
:bravo::bravo::bravo: SUPER:bravo::bravo::bravo: Sedaj pa v akcijo se druge punce, dajmo punce prostor se drugim, mi ze vse pasemo v zgornji forum in to si tudi zasluzimo.
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 11:56:02
|
|
|
|
Joni
|
Čestitke, to je to, kar verjemi, čeprav je prelepo, da si sploh človek ne upa verjet!!! Jaz verjamem, da je ++++++++++++++++....:bravo::bravo::bravo: Joni:metulj:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 12:03:52
|
|
|
|
onja
|
Cat, Ninika, Lana, iskrene čestitke:bravo::bravo:9nebesa:)!!!! Onja
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 12:06:10
|
|
|
|
bambi
|
Juhuuuuuuu, no pa zopet padajo :nosecka: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: To je pa res nekaj lepega...... Bambi
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 13:02:12
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Čestitke!!! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 16:47:40
|
|
|
|
Anitka
|
cat ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!! Ju ju ju hu hu, nosečnice so tu!!!!!!!!!!!! Uf se je spet začel dež srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. Lepo nosečnost ti želim in zdravo :duda: Anitka:metulj:
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 16:51:07
|
|
|
|
Natka1
|
Čestitke! Bodi zdrava in vesela :nosecka: . :love::love:9nebesa9nebesa:darilo::darilo::torta::torta::rozica::rozica::angel::angel::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Natka
|
|
|
|
Po pol leta, rahel +!!!!!!!!!! 11.11.2004 17:56:41
|
|
|
|
cat
|
Hvala vam punce za vse čestitke in lepe želje, ki sem jih bila danes deležna za :duda::modri::roza:! Sem pa ravnokar naredila še enkrat romed test (mi je še en ostal) in je bila pravtako rahla druga črtica:modri::roza::rozica::darilo::duda:! Bom pa jutri zjutraj za vsak slučaj še enkrat naredila CB! :muca: Aja, glede znakov pa sem že malo čutila, da se nekaj dogaja, špikalo me je v prsih, pa ene 8 dni po O me zelo bolele križ pa še ful sem bla zaspana, pa kakcala sem vsak dan:ups:, ker pred M sem bila ponavadi vedno zaprta. To je to. Pa še merila sem si BT in zapisovala v graf (je še vedno povišana na 36,9)tako da točno vem kdaj se je zgodilo:nosecka::nosecka::duda::sloncek::miska:! Fino, a ne?:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.