Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:21:49
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Z anticelulitno kremo ne topiš maščob. Predlagala bi ti,da manj ješ.
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:23:49
|
|
|
|
Snowflake
|
s kremo ne boš zgubila maščobe...le malenkost se ti zmanjša celulit...npr. od nivea goodbye celulite je dobr
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:24:27
|
|
|
|
podnajemnica7
|
Ja itak da jem samo sadje in ogromno solatk in veliko navadne vode. Nič ne jem pic, pomfrija, čipsa, piškotov in tega. Pa saj pri hrani mi ni problem držat se pravilne prehrane. Aja pa veliko jogurtov tudi pojem 1,3. Sam rada bi imela lep trebuh in noge za v kopalke in bi se rada v dveh tednih zrihtala za na morje. Katero kremo mi svetujete?
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:25:19
|
|
|
|
murkica
|
Ja kar sem jaz slišala, je od Vichy še najboljša in naj bi res pomagal. Drugače pa sem jo jaz uporabljala od Eucerina in je tudi super.
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:29:30
|
|
|
|
Mešamdrek
|
bi se rada v dveh tednih zrihtala za na morje. Ne bi ti rada zbijala morale,ampak tole je pa mal premalo časa.
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:29:39
|
|
|
|
Kuba
|
Afrodita Cecropia in Afrodita Centella so zakon , teba pa jih je uporabljati redno vsak dan, po enem tednu pa so rezultati odlični. Sej ne da delam reklamo
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:33:57
|
|
|
|
Mešamdrek
|
po enem tednu pa so rezultati odlični. A pol maš kožo ko dojenčkova ritka?
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:35:56
|
|
|
|
Kuba
|
ne Zorgo, ni več pomarančasta ampak bolj jabolkasta
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:40:08
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7 Ojla! Katera je najboljša anticelulitna krema? LP Martina Nobena oz. ne obstaja. Žal.
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 10:40:16
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba ne Zorgo, ni več pomarančasta ampak bolj jabolkasta
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 11:07:55
|
|
|
|
Slončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7 Ja itak da jem samo sadje in ogromno solatk in veliko navadne vode. Nič ne jem pic, pomfrija, čipsa, piškotov in tega. Pa saj pri hrani mi ni problem držat se pravilne prehrane. Aja pa veliko jogurtov tudi pojem 1,3. Sam rada bi imela lep trebuh in noge za v kopalke in bi se rada v dveh tednih zrihtala za na morje. Katero kremo mi svetujete?
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 11:08:31
|
|
|
|
podnajemnica7
|
A naj se s anticelulitno kremo mažem pred treningom ali po njem ali obakrat?
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 11:13:13
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: podnajemnica7 A naj se s anticelulitno kremo mažem pred treningom ali po njem ali obakrat? Pred,po,med....
|
|
|
|
RE: Najboljša anticelulitna krema 26.7.2007 12:27:42
|
|
|
|
Taula
|
V dveh tednih..ne gre bejba. Žal. Razen če greš na liposukcijo. Pa krema ne topi maščob..to je pa rezultat telovadbe in trdega dela. Če samo manj ješ bo koža malhava ratala..ne bo takih nog kot jih ti želiš.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?