|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Presrečna sem!!!
25.7.2007 21:48:06   
Mlada mamica
Lep pozdrav vsem!
Danes sem postala teta,2gič in sem presrečna!Sama imam hči staro 9 mesecev in zaj ko vem kak je ko postaneš starš,me je prihod malega Tineja še bolj razveselil...Sestra je pred dvema letoma rodila prvič in to hči,danes pa sina Tineja....Tinej je prvi fantek v našem sorodstvu po 15 otrocih....Ko sem ga dans vidla,kar nisem mogla skrit solz in verjet kak je to majheno bitjece,...da je tudi moja hči bila tako majhna...od tega je 9 mesecev kaj sem jo rodila in čas je minil kot bi mignil...Malega Tineja bi kar stiskala pa stiskala...
Vsem,ki bi radi postali starši pa le ne oklevajte in ne premišljujte preveč,ker je to zares nekaj NAJLEPŠEGA kaj je lahko!Kar zavidam ji,da ima ob sebi tako majhno štručko!user posted image user posted image
Tako,morala sem se izpovedati še vam!
PRESREČNA SEM!!!!

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Presrečna sem!!!
25.7.2007 21:50:07   
Bubamaraa
čestitke Mlada mamica, da si postala teta in resnično lepo, da se tako lepo iskreno veseliš....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 21:53:46   
total
Čestitke tetka.....user posted image user posted image user posted image ,ful lepo ime za fanta,jaz tut komaj čakam da 1. postanem teta.....še malo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 21:58:59   
Mlada mamica
Hvala,da sta mi odgovorili,ampak res sem tak srečna!user posted image Ni lepšega ej...ko je rodila Tajo(prvo hči)sem bla vesela,ampak pol ko sem postala mamica še jaz in vem kaj vse moraš prestati in kaj ti otrok vse nudi(veselje,srečo,toplino,radost,...)sem čustvena še bol!
Zvečer ji je odtekla voda in dans ob 11 je rodila...nisem zatisnila očesa...tak se mi je smililauser posted image !Ampak zaj je ve ok!
Le čakajte,da bote postale tete...res lepo!!!Pa ne samo tete,še botrce upajte,da bote!user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2007 22:03:27   
Bubamaraa
Jaz sem teta že skoraj celih 19 let... in sem še danes še kako prekleto dobra teta... Naravnost obožujem obe nečakinji in enega nečaka.... In če se lahk pohvalim me ima sploh najstarejša zelo rada in mi resnično največ zaupa in vem kako je čudovito biti teta... Še danes se spomnim kako sem bila prva, ko sem mi je izpovedala, ko je bila prvič v ljubezni razočarana itd.....

zato uživaj v tej vlogi maksimalno, ker je resnično lepo biti teta....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2007 22:03:51   
total
Joj jaz tut komaj čakam november....user posted image user posted image user posted image ,da bom pestvala svojega prvega načeka ali nečakinjo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 22:23:55   
Mlada mamica
Sem vedla,da me bote razumele!
Zaj pa sem baje jaz na vrsti!user posted image Zaj še ne....čez kaki 2 leti pa že verjetno!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 22:42:34   
nicolina
Čestitke teta user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi nečaka, ki bo septembra dopolnil tri leta. Naravnost ga obožujem, je moj mali škratek navihanček, še posebej ko kaj dobrega ali norega pogrunta user posted image user posted image . Res ga imam noro rada!!!!

Sama pa bom novembra postala mamica, ampak Nik bo zame zmeraj nekaj posebnega...

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 22:44:54   
Mlada mamica
Ja,res je lepo to........
Če postaneš mamica pa še lepše in zatem ko postaneš še enkrat teta še lepše!!!user posted image user posted image user posted image Mamice,tete,....držite se!!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2007 22:52:19   
cmokec
Iskrene čestitke za korenjaka. user posted image user posted image user posted image A ni lepo, da se celo sorodstvo veseli prihoda novorojenčka. To vsekakor veliko pove o vaši povezanosti. Bravo.

Sicer pa tudi jaz odštevam dneve, če ne ure, da postanem prvič teta. Po roku naj bi sestra rodila še v tem mesecu. Komaj čakam in se res veselim, da mali čudež razveseli tudi našo družino.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 8:00:14   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 8:24:18   
vita80
Pozdravljena in čestitke!
Tudi sama vem kakšni so ti občutki ko prvič postaneš teta. Ko je šla roditi sem tudi sama bila na takšnih trnih, da sem morala iti iz službe, ker nisem bila prav nič zbrana! Nečak je star leto in pol in je moj največji lubček! Škoda je le, da je tako daleč od mene, celih 340 km (user posted image ) in ga vidim na vsaka 2 meseca enkrat!user posted image user posted image user posted image  Sem mu pa botrca. user posted image  Komaj čakam, da pride jutri, da ga grem pocartat!user posted image

LP

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 11:11:06   
bekyca
user posted image user posted image  ČESTITKE

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?