|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Extra magazin!
10.11.2004 21:00:37   
CUKRČEK
Ojla,
a ste slučajno gledale E.magazin ? OGABNO! :(
V Nemčiji imajo modne revije s 4-5 letnimi deklicami.
Male frajlice se po pisti sprehajajo v pregrešno dragih kreacijah znanih kreatorjev.
Kako morajo že tako male deklice "okužiti" z visoko modo?!? Saj so potem že čisto obsedene z svojim izgledom, ko bi se mogle še brezkrbno igrati z medvedki. :zmeden2: Ni čudno, da narašča število deklet, ki imajo probleme z izgledom, težo ... , če jih že v rani mladosti naučijo tega. :grrr:
(majica za 90 eurov, plašček za 900 eurov...)

Kaj starši mislijo, da so njihovi otroci zato bolj srečni?

lp od Cukrčka, ki je zadovoljna z majico za jurja ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Extra magazin!
10.11.2004 21:03:10   
ZARA
RES je CUKRCEK...men so te modne revije tud cist mem,v Ameriki je to full popularna zadeva,bljak...
Jst nebi tega nikol svojemu detku naredila...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Extra magazin!
10.11.2004 21:08:48   
mammika
Nisem gledala sem pa zadnjič enkrat gledala tekmovanja za miss.Punčke stare od 5-8 let OGABNO in sploh so mi ogabne tiste mamica jki jih tako šminkajo itd. že pri teh letih
FUJ FUJ FUJ :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Extra magazin!
10.11.2004 21:12:18   
Sarina
Ja, cukrček - se popolnoma strinjam s tabo :(:grrr:!
Mene moti že pri nas v SLO, ko vidiš nekatere otročke oblečene v same znane znamke - njihovo obnašanje in obnašanje staršev pa nula - nekateri si očitno v dragih oblačilih iščejo srečo :(:zmeden2:.
Navijam za tiste, ki smo zadovoljni z majicami za jurja :bravo::) in iščemo bistvo v tistem, kar je v otročkih :love::love:, ne v tistem, kaj je na njih!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Extra magazin!
10.11.2004 21:13:27   
ZARA
ja nooooooooooo....vse nasminkane pa izumetnicene,res fuj...sploh se ne znajo normalno obnasat...boge detke sej niso krive ce majo take pozresne starse...nagrade so baje visoke!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Extra magazin!
10.11.2004 21:21:24   
mammika
Ja nagrade so visoke.Amapak kaj mi pa bo nagrada če bo moj otrok pri 16 bolan in shiran zaradi teh tekmovanj.Katera manekenka je pa še noramlna prosim no??Vse so bolane pa tko suhe da ej za bruhat :grrr:

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Extra magazin!
10.11.2004 21:28:00   
Tiana
To je res gnusno, da starši služijo na račun nedolžnih otrok. Bljeeeeeeeeeeeek!!!

Ni čudno da se pojavlja tolk prehrambnenih težav, bogi otroci!Samo upam, da bom sama znala poslušat in pomagat moji bejbi!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Extra magazin!
10.11.2004 21:28:11   
Anonimen
jest sicer še nisem mamica, ampak se vam vseeno pridružujem.

Sicer pa miss 5-8 je še stara. Sem zadnjič na Discaveriju gledala reportažo, ko že pol leta stare otroke terajo na pisto. In potem so kategorije nekako tako od 1/2 do 1, od 1-2, 2-3 .... itd, pa pokazat morajo kaj znajo.
Največja katastrofa pa je, da jih zrihtajo kot pomanjšane odrasle. Grozno. Saj vem, da so mamice navadno zaljubljene v svoje otročičke (vem kolk sem jest norela za našo tamalo) ampak kar je preveč je preveč. Da 3 leta star otrok hodi v pet centimetrskih petah :((:((:(( in cotah za 2000€.
mejte se

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Extra magazin!
10.11.2004 21:30:30   
puncica
Ja tud men je tist kar delajo v Ameriki totalno grozno in nimam komentarja. Vso to ličenje in friziranje, pa zaigrani nasmeški, pa to pri 5 let starih punčkah. Ma ne zastopim folka tam.
Ne bi rekla če bi bile punčke lepo oblečene svojim letom primerno, ne pa da se gredo neke odrasle fore. Ma mame so pa sam za ustrelit, pa socialno poklicat, kako maltretirajo svoje otroke. Kreteni!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Extra magazin!
11.11.2004 9:22:50   
Anonimen
Too much...Saj mi je lepo, da so naši otročki lepo oblečeni, sam po mojem je bolj pomemben okus, ki ga imajo starši in kako lahko to privzgojijo otroku...pa tudi to je zopet relativno saj 1000 ljudi 1000 okusov... Tudi to, da nekateri kopujejo plaščke za 1000 EURO Ok, če imajo dost $$$$$$$, ampak mi je pa hudo, ko se človek spomni koliko je drugih bogih otročkov, ki imajo malo ali ničesar.... Jaz bi v primeru takšnih prestižnih znamk resnično uvedla, nevem zelo, zelo visok davek, bi imela vsaj država kaj od tega.....morda posledično tudi kakšen otroški dodatek več...:sloncek:
Ampak sprehajanje po modnih pistah....no to se mi ne zdi tako narobe....po mojem določeno obdobje lahko tudi to razumejo kot igro....mi je pa fuj.... da otročke mažejo....topirajo... grozno.......saj je vsak otroček neskončno lep....

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Extra magazin!
11.11.2004 11:31:34   
leah
meni se starši smilijo.Otroci itak še ne zaznavajo celotnega sistema,oz,ga nikoli ne bodo.Kaj hočemo tako pač je, ko nekaterim denar predstavlja WC papir.

si ne jemljem tega prispevka k srcu,ker je bz.
Predstavljajte pa si, da ste v njihovi koži(staršev), ki že odkar pomnijo živijo v izobilju...ha,me zanima, če bi potem kupovale v diskontih ali v času znižanj.Že zdaj bi svojim malčkom dale vse, če bi bilo možno,ker so pač vaši mali zakladki.zato mislim, da je zgražanje popolnoma odveč.
Kdor ima, si privošči veliko,kdor nima pa po svojih najboljših močeh!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Extra magazin!
11.11.2004 11:50:42   
kimi
ja pri 12 bo pa bulimična ali anoreksična le zaradi mode.groza

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Extra magazin!
11.11.2004 13:23:48   
Anonimen
Hoj
mogoče sem se malo slabo izrazila.
OK če se mamice oblačijo v guccija, diorja ... je normalno, da bodo otroke tudi, ampak da 12 letnico pelješ na modni šoping v Paris oz. New York je to much. Ampak vsak po svoji pameti.
V tisti oddaji na Discavery-ju, me je zbodlo to, da dejansko obremenjujejo svoje otroke s tem da morajo biti maksimalno urejene, suhe, spedenane.... ampak to je še okej, dokler to ni tista huda tekmovalnost; biti boljši za vsako ceno.
Saj tekmovalnost in vztrajnost sta čist OK vrlini, človeštvo je zaradi njih marsikaj doseglo, marsikdaj pa tudi trpelo.
Zanima me, kakšne vrednote se s tem privzgajajo.
Imeti pri 13 najboljše cote, biti težek cca. 10kg, kdor ni po tazadni modi ni pa nič ....., kje je tu prijaznost, empatija do drugih, stremljenje k nečemu kar pravimo družba, in ne samo jaz, jaz, jaz, jaz, meni, meni, meni .....?
Predvsem zato me je to tolk zmotlo, ker se mi zdi, da z zdravo tekmovalnostjo in pametjo ter s precejšnjo mero prijaznosti je lahko tudi naš planet malo boljši vsak dan.
Pa fajn dan:rozica:
.
Aja: jest svoih :duda: še nimam, zato pa kot zmešana nakupujem za našo tamalo (tolk o tem, da jest pa nisem s cotami za :duda: okužena :ups: ).

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
11.11.2004 18:34:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?