Joni
|
Punce, saj veste - "manj žri":)-:)-:)- No, sedaj pa zares - zreducirala sem obroke in pa kar dosti telovadila - pri tem pa je pomembno, da sem se res disciplinirano držala, da me ni premagalo, saj veste, ko si na tleh, pa bi se malo napapcal! Nema tega! Shujšala sem s testeninami, jedla sem testenine in pa zraven samo paradižnikovo mezgo z origanom in olivami - meni osebno je to prav dobro in nisem ravno trpela na tej dieti (problem je bil sama količina, ker tistih 140 g testenin na dan je hitro zmanjkalo, sedaj sem povečala obrok in jem 160 g na dan), ja pa veliko sadja vsak dan in pa jogurte! Pa tudi kaj drugega, samo res malo - pa nič kruha, salam in sira! Pomembno je, da zraven testenin ne ješ mesa, ker to najbolj redi! Se pa sedaj (kak mesec) ne držim tako strogo tega, včeraj npr. sem bila v kitajski in sem si privoščila, samo sva z lubijem porcije razdelila, prav tako pečen sladoled! No, pomembna je disciplina - moj moto, k sem si ga zmislila je bil - AKO NEMA DISCIPLINE, NEMA NI LINIJE FINE :)-:)-:)- Ja, pa še moje poročilo - velika sem 160 cm, močne konstitucije (nisem pri krhkih in nežnih ogrodjih, žal)in sem imela 80 kg ja, občutno preveč, samo morate vedet, da imam PCOS v vsej svoji lepoti, tudi prekomerno telesno težo, ker jo res težko vzdržujem! Čeprav sama vem, da bi lahko bolj pazila na prehrano - za to, nimam opravičila! Sedaj imam pa 62 kg (tehtala sem se 2 dni nazaj), moj cilj pa je imeti od 55 kg - 60 kg in to potem vzdrževat! Če pa katero še kaj zanima, pa kar naj vpraša, Joni:metulj:
|