|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrnila sem se na RR!
10.11.2004 18:08:21   
Jessy
Pozdravljena dekleta, mamice in bodoče mamice!

Ni ravno veliko časa preteklo, ko sem se poslovila z RR-ja, ker sem se odločila, da moram pred zanositvijo najprej shujšati (uspelo mi je):bravo:.
Zdaj sem se vrnila, da znova začnem tudi zase upati na :nosecka:. Težko sem čakala, da se vrnem, sem vas pa vsake toliko časa le brala in čakala tega dne.

Hkrati bi čestitala vsem novim nosečkam, za vse druge pa čimprej 9nebesa9nebesa9nebesa:duda::duda::duda:

Joj, kako sem vesela, da sem spet na delu :duda:

lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vrnila sem se na RR!
10.11.2004 18:16:33   
Neža81
In koliko kg ti je uspelo shujšati ter v kolikem času? Jaz sem tudi ena izmed teh, ki bi mogla malo kil dol dat.9nebesa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vrnila sem se na RR!
10.11.2004 18:51:14   
tinkamiška
Jessy pozdravljena!

Ja, tole je pa pohvale vredno. Upam, da vama ne bo treba dolgo delati na:duda:. Da vama čimprej rata!!!

Tinka

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vrnila sem se na RR!
10.11.2004 19:00:39   
Jessy
Uspelo mi je 8 kg v mesecu in pol. Z dieto bom sicer še nadaljevala, vendar le dokler se ne prikažeta :modri:. Če zanosim s trenutno težo, bom čisto zadovoljna, s prejšnjo bi bilo pa prehudo. Sem se pa v tem času navadila prehranjevati, kar mi bo za velik plus tudi v prihodnje. :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vrnila sem se na RR!
10.11.2004 19:02:39   
Jessy
Hvala Tinka.

Tudi sama upam, da bo kmalu kakšna pikica rastla v meni, čeprav sva se prej kar 4 mesece vneto trudila (čeprav tja do enega leta ni veliko), pa ni bilo nič. Se pa ne bom s tem preveč obremenjevala in bom bolj prepustila naravnemu toku, kot pa kakemu preračunavanju in nepotrebni paniki... Čas bo pokazal svoje!

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vrnila sem se na RR!
10.11.2004 19:29:22   
Anitka
Welcome back draga JESSY!

Najprej :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zate. In res sem vesela, da si spet med nami!

Anitka:metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vrnila sem se na RR!
11.11.2004 10:28:04   
biba77
Vec nas je, lepse je!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo: za "povratnico"!
Zdaj pa hitro se kje kaj pripisi! :)-:)-:)-
:miska:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vrnila sem se na RR!
11.11.2004 11:16:41   
Anonimen
Bi bilo dobro, če nam poveš kakšno dieto si udarila, da si toliko shujšala v mesecu in pol, zato ker to je preveč.
Na mesec lahko shujšaš maksimalno 4 kg, da je še zdravo. (tako pravi moja zdravnica)
No povej, kako si shujšala.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vrnila sem se na RR!
11.11.2004 11:50:36   
Joni
Jessy,:bravo::bravo::bravo:

vse čestitke tudi z moje strani, vse, ki smo hujšale za našo bebiko, vemo kako je to! Jaz sem tudi ena izmed teh - imam PCOS, pa še preveč kg, ki sem jih malomarno pridelala v 4 letih! Letos mi je bilo pa dovolj, pa tudi zdravnik mi je resno svetoval, da moram shujšati - ker drgač imam bolj malo možnosti za dojenčka! In sem res - od maja letošnjega leta sem počasi začela hujšati in po slabih 6 mesecih imam kar 18 kg manj!!! Sicer moj cilj še ni dosežen, manjkajo mi še 4 kg!

Pa da bi se sedaj čimprej kaj prijelo, a ne?:sloncek::);):);):):sloncek:

Joni:metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vrnila sem se na RR!
11.11.2004 11:58:46   
tinkamiška
Punce jst vas res občudujem! Sploh si ne znam predstavlajti kako discipliniran moraš biti za uspeh pri hujšanju in da poleg tega ne škoduješ svojemu telesu. Sama nimam težav s težo, ampak zelo rada papam in včasih se prav zamislim koliko energije bi morala vložiti, če bi morala shujšati!

Poljubčki,

Tinka

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vrnila sem se na RR!
11.11.2004 13:30:38   
Anonimen
Joni!
Pa dej povej nam kaj več...
Kako si shujšala?

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vrnila sem se na RR!
11.11.2004 14:29:37   
Jessy
Sem šele prišla domov, tako da nisem mogla prej odpisati.

Hujšam (ker še vedno) po ločevalni dieti, znani tudi kot 3MD. Vem, da je to hujšanje izredno hitro, vendar jih kar nekaj poznam, ki se po končanih 90. dneh (traja SAMO 90 dni) tudi v treh letih niso zredili nazaj za več kot 3 kg, kar pa se meni zdi sprejemljivo. Je pa dieta zasnovana tako, da če se jo res držiš in zraven tudi kaj migaš, naj bi v teh treh mesecih shujšal od 18 do 25 kg.
Najbolj mi pa ta dieta ustreza zato, ker mi ni treba biti lačna, pa še elo tortice in čokolado lahko jem. Meni ustreza.
Hkrati pa vem, da bom mogla naprej tudi paziti kaj, kako in kdaj jem, zato že zdaj razmišljam o načinu prehranjevanja po dieti.

No, to je bilo izredno na kratko. Je pa res, da sem bila izredno motivirana za hujšanje, po vsakem izgubljenem kg pa še toliko bolj, saj se res vidi napredek.

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vrnila sem se na RR!
11.11.2004 14:31:02   
Joni
Punce, saj veste - "manj žri":)-:)-:)-

No, sedaj pa zares - zreducirala sem obroke in pa kar dosti telovadila - pri tem pa je pomembno, da sem se res disciplinirano držala, da me ni premagalo, saj veste, ko si na tleh, pa bi se malo napapcal! Nema tega!

Shujšala sem s testeninami, jedla sem testenine in pa zraven samo paradižnikovo mezgo z origanom in olivami - meni osebno je to prav dobro in nisem ravno trpela na tej dieti (problem je bil sama količina, ker tistih 140 g testenin na dan je hitro zmanjkalo, sedaj sem povečala obrok in jem 160 g na dan), ja pa veliko sadja vsak dan in pa jogurte! Pa tudi kaj drugega, samo res malo - pa nič kruha, salam in sira! Pomembno je, da zraven testenin ne ješ mesa, ker to najbolj redi!

Se pa sedaj (kak mesec) ne držim tako strogo tega, včeraj npr. sem bila v kitajski in sem si privoščila, samo sva z lubijem porcije razdelila, prav tako pečen sladoled!

No, pomembna je disciplina - moj moto, k sem si ga zmislila je bil - AKO NEMA DISCIPLINE, NEMA NI LINIJE FINE :)-:)-:)-

Ja, pa še moje poročilo - velika sem 160 cm, močne konstitucije (nisem pri krhkih in nežnih ogrodjih, žal)in sem imela 80 kg ja, občutno preveč, samo morate vedet, da imam PCOS v vsej svoji lepoti, tudi prekomerno telesno težo, ker jo res težko vzdržujem! Čeprav sama vem, da bi lahko bolj pazila na prehrano - za to, nimam opravičila! Sedaj imam pa 62 kg (tehtala sem se 2 dni nazaj), moj cilj pa je imeti od 55 kg - 60 kg in to potem vzdrževat!

Če pa katero še kaj zanima, pa kar naj vpraša,

Joni:metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?