mukla
|
Urškaj mola je ena velika p... Pri oploditvi pride do kromosomnske napake. Razlag je več: da jajčece nima jedra, da se oplodita eno jajčece in dve semenčice, da se jajčece samo deli, da je spermij deformiran (ima dvojno garnituro kromosomov).... Nič od naštetega pa ne sme bit. Zato pride do tega, da posteljica nenormalno raste. Nastane tvorba, ki je kot grozdek iz vodenih mehurčkov, ploda pa ni. Navadno začneš krvaveti, imaš povečan nosečniški hormon betaHCG, visok pritisk in povečan srčni utrip,... Jst nisem imela nič od naštetega, je pa UZ pokazal, da ni ploda in sem mogla na čiščenje. Kodrana prihično sem jst že dolgo OK. Jst nisem vidla utripa, tako da je bilo dosti lažje. Je blo pa smotan, ker jih je velik že vedl, pa vmes je bla najina poroka, tako da jih je velik skapiral in je blo zaradi tega full blek. Mal mi je butast, da bi zanosla, pa bi bla G huda . Al pa, da se naročim na UZ (škoda se mi zdi, če mam napotnco, da ne bi šla), pa pri ugotavlajnju ali je sluznica OK, ugotovijo, da vidijo plod. Hm??? Ovulacijo mam pa konc naslednjega tedna, tak da mi bo še dalo mislit. Pa sej ne, da bi neki forsirala, sam sej sploh ni nujno, da nama v prvo rata. Prvič nama je v drugo. Pa en mesec gor al pa dol. Če bi bla poanta v treh al pa več, ne rečem. Sam pr men je vseen drgač. Kodrana jst na tvojem mestu sploh ne bi dost več razmišljala. Dajta, pa kar bo pa bo. Sej tu ni garancije. Pravjo tut, da po 16 t nosečnosti, kao ni panike. Jst poznam dve, ko sta v 8 mesecu nosečnosti splavili. Tak da.
|