|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:09:08   
saba
pozdrav!

jaz sem pa kar malo žalostna danes:((:((:((:((
tukaj sedim v službi kot kup nesreče, ne da se mi nič, samo prelagam te papirje in si mislim: le kdaj bom jaz mamica?

včeraj sem šla v merkator po špežo, pa sem tam neki iskala odeje za na posteljo, za mojim hrbtom pa nogavičke, hlačke, najčke, bundice čist majhne, lepe, mehke...pol pa sem oddejo kar odmislila in tam po tistih mičkinih stvareh začela šarat in jih otipavat in zdraven sanjala, kako bom enkrat tudi sama izbirala te male oblekice........jooojjjj pupice tako sem bila žalostna , da vam ne morem opisat. Še dobro da je bil moj dragi z mano, ki se je pol začel neki norčevat in pačit, ker me je vidu da sem čisto:(

malo sem se spovedala, ki sem tako:((:(( in še to vreme ne pomaga nič do boljšega počutja.

ou enci in anajmad ne name pozabit ko bosta pohajali z vozički, jaz sem tudi iz Izole.

lp žalostna Saba:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:17:01   
enci
EJ EJ (kricim!!!!!):ups:
kaj je zdaj to!!! "Non ce 2 senza 3" in midve z anajmad se niti najmanj ne nameravava sprehajati same po Izoli?! Halo a si ze kdaj videla samo 2 vozicka skupaj!! Za vozicek party so potrebni najmanj 3!!!
In kdaj bos zacela sariti po tistem delu Mercatorja?? Ja draga moja saba ... tako kot jaz .. samo december je potrebno docakati, pa bo svet izgledal lepci in vse nama bo bolj dosegljivo!!!!
Ne :((:((:((:((, ceprav vreme res ne daja boljsega obcutka .. tudi meni!!! V sluzbi je dolgcas...:(:grrr:
Po moznosti pa si se za kaksno znanko izvedela da je zanosila, pa kar tako iz prve, ali pa se je kar zgodilo ... Tudi mene to zre in tudi jaz razmisljam vsa zalostna kdaj bo, kdaj bo .... VSE OB SVOJEM CASU!!
TUDI ZA NAS BO TA CAS PRISEL!!!! :sloncek::sloncek:
Takrat bo pa res lepo :bravo::bravo::bravo:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:20:18   
saba
ma uffa, sama sebi grem na živce ki sem ko en drekec.

jaz moram počakati do januarja, ker takrat preneham z kt.
pa še ta moja cista, tako me špika zadnje dneve v desnem jajčniku, da me kar zvija.:((:((:((:((:((:((:((

uffffffffffffffff

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:22:07   
Neža81
....... digi digi digi dagi... juhu juhu juhu.... gor pa dol po ritki nagi...... juhu juhu juhu.....

Saba, babika, glavo pokonci. Pa jaz tudi hodim skoz po takih trgovinah in si lušte delam, ampak si mislim, ko bo :duda: perajt da se prime, se bo primlo. Ful veliko hodim po otroških trgovinah in gledam vozičke in če me ravnotakrat kdo pokliče, rećem da sem v mesnici. :)-:)-:)-:)-:)-, da nea tak noro zgleda.

Jojk, šefe pride.....

Papa malo kasneje

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:25:21   
enci
Kaj pa je gin rekel za to cisto? Eni kolegici so se vodene ciste (imela jih je kaar precej) kar same scistile.
Januar, ... no pa januar ... sej tudi meni ne bo ratalo v prvem ciklusi Klomifena :ups::ups::ups:
Pa se tako, nekje sem zasledila, da ko prenehas s KT si kao se bolj ploden?! Moja sestricna je pozabila it po recept in takoj tisti ciklus je zanosila.
A sva potem dovgovorjeni za januar?!? :kava::kava:
Ja nasmej se malo :):):):):):):):):)
:pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs::sloncek::pujs
Ja je kaj boljse??
lp

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:27:59   
Urša76
saba,
jaz sem točn ta iste volje kot ti! sam še čez balkon se vržem, pa bo dan popoln in v celoti dobil tisto piko na i...

no, naj vam vsem zaupam moje misli skozi dopoldne :roza: pa :modri: pa :roza: pa spet :modri: in potem :duda: in naj vam povem, da takole že cel dan. pa na šihtu. šef bi me "zadušil",če bi me videl kako na mizi poležavam. nasploh že cel dan kar neki bluzim. sam še :((:((:(( se bom.
in, ko se že mal zamotim z delom...pol pa ven pogledam pa spet en totaln shit. ma ta vreme. me mine še dam it. tuki na gorenjskem koncu namreč lije že cel dan.

jaz si pa tko sunshine želim...

saba a lahk na morje pridem k tebi? bova šle mal zaplavat...pa na :kava: in :torta::bravo::bravo::bravo:

dans je res EN OBUPEN DAN!
komi čakam, da bo večer. se z enim frendom najbrž na :kava: dobiva. je njegova lubi :nosecka:, pa se mi zdi da sem glih jaz najbolj nestrpna. mu kr naprej težim kako & kaj je.
v nasprotnem primeru grem pa k sestrini bodoči tašči, k je SRCE! res je tko the best ženska/mami, da si želim, da ji bom (če kdaj bom mami) vsaj mal podobna.

no bejbe moje, dost mate. pejmo delat.
saba zate pa enga cmokca od posmrkane & objokane urše
saj bo še vse ql.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:33:13   
lana 5
Sabica ne bit zalostna, ker potem sem tudi jaz zalostna. Punca glavo pokonci, kmalu se ti bo zacela akcija in potem bos kot bi mignil9nebesa:nosecka::nosecka:9nebesa.
Verjemi mi, da bo tako, če je nama ratalo po 1 letu bo potem tudi tebi in ostalim.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:36:15   
saba
o januar moj dragi januar le kje si:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

ma ti enci kar na december ciljaj dej, da boš 1 mesec pred namo rodila pa mi povedala kako je:)-:)-:)-:)-

ja cista je kot ena manradina velika, zato mi je G. dal kt tablete za 3 mesece in pol mi še reče: tudi če vmes zanosite ne bo nič hudega. pol pa ga pogledam, pa mu recept za kt pod nos pomolim in pol me pogleda in reče: no potem pa po kt. ufffa sm rekla in on se je samo smejal. Kaj mi pa če, če sem taka.

uffa, neža81 še digidigi-cigi-migi ne morem ki imam to usrano M.:hudicek:, ki noče in noče končat.:(

cela cmizdica sem, evo.

hvala pupe, bo že boljše.....

aja ena mi je enkrat rekla: boš vidla kako čas hitro mine, bo takoj božič pa novo leto, pa darilca...itd. no sem amo hotela povedat, da merkur prodaja že jelke in okraske in jaz to v trgovini vidim pa naredim: wuuuuaaaaawwwwww in prodajalka za vogalom se mi smeje....sam punce smo komaj na začetku novembra, prodajalci pa se špilajo že novo leto

sej nebi bla slabe volje, ki nočem bit, ma me kar sili v :((:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

mah

aja pa kadim ko turk ki sm:((
še malo pa bo šla škatlica danes, jojmemeni

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:37:05   
pupika
Punce no prosim vas, dajte glavo pokonci. In sigurno bomo kaj kmalu zanosile, in bo potem tolko lepše, slajše,...
Tudi jaz sem bila slabe volje, potem pa si vedno rečem bo pa naslednji mesec. Evo božiček je že skoraj pred vrati in mogoče nam bo tokrat prinesel najlepše darilo :darilo: kjer bo naša mala:duda: čakala na nas.

:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
za vsako enga, dva :pujs: za srečo.

Neža sem se nasmejala tistemu z mesnico:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:43:34   
Urša76
saba,
jaz sem ti tok fovš!

zakaj???

ker...

...ne smem kadit v službi!
pa bi TKO ENGA PRŽGALA...

pa bi kar 2 naenkrat se mi vse bolj dozdeva...

totalna mora sem dans.
ko bi vsaj kak dobr komad bil po radiu...
pa so sam reklame

glede novga leta pa: komaj čakam, da bo december.
je edini zimski mesec, ki ga komaj čakam. pa ne zaradi snega, da ne bo pomot. zato, k mam rojstni dan! pa točn 31.dec.

mejte se,
u.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:50:23   
enci
na mojem radiu se je pa ravno pred kratkim en ful dober komad zavrtel....samo ne vem kako je naslov:ups:
meni se tudi prejsnji teden ni premaknil nikamor, ta teden pa je ze boljse ... drugi teden je paa ze druga polovica novembra ... sej bo hitro ....

saba ... ok potem bom pa jaz na dec. ciljala, da ti bom lahko porocala 1 mesec rej kako in kaj ... zmenjeno
no vidis da bo ....
PUNCE NE TOLIKO KADIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sej ne recem, da ne zapase kdaj, ampak pretiravati pa res ni dobro. Zdaj ze malo zatezeno izgleda? :zmeden2: ... se ze vadim, kako bo ko bom mama?! :)

vreme je pa res za en d... komaj cakam pomlad ... uf to je sele dalec ....

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 14:57:18   
Urša76
enci,
pr men je val202, k je sodelavc nekak "mahnjen"na to postajo & je dans sam en country...

drugač pa itak skor nič ne pokadim (od pol osmih do pol štirih), ker v pisarnah našega podjetja ne kadimo, na čik pavzo pa ne smem (zakaj ednina? ker sam jaz rauham; smo sam 4 komadi). moj šef skrbi za moje zdravje (seveda zgolj fizično in ne za psihično, da ne bo kakih zmot, da govorimo o celoti.)

saj pol prnesem not vse za nazaj.sam, da ven stopim...
in ta trenutek se nezadržno bliža!!!!!

lp, urša

p.s.: glih sem ugotovila, da sem zasvojena!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 15:00:46   
saba
OOO ENCI SANJA ŽE O POMLADI..AHAHAHAHAHHAHAH,

veš kje je šele pomlad, aja ma takrat bova imele že full velik trebuh, tko da bom jaz tebi obuvala nogavice in ti meni, ker se sklonit ne bova mogle

aahahahaah

si predstavljaš ti to :nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 15:04:10   
saba
aja pa še to

tolko sm bla vsekana v glavo včeraj v merkatorju, da sem še nogavice z miki miško iskala, ker je tukaj toliko govora. vglavnem jih nisem našla:zmeden:

moj me pa praša: kaj iščeš?
in jaz: nogavice od miki miške ne (kot da on ve zakaj se gre)
on pa: ?????????
jaz: dolga zgodba

tako da na RR mislim non stop

se pravi zasvojena z RR in cigareti: jaz tudi Urša!!!!:ups:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 15:46:55   
Anonimen
Saba in enci POTRPLJENJE!!!!!!!!!!!Vse ob svojem času!!!!!!!!!!!!!!!1111 tudi vedve bosta še jamrale,ko bosta pred sabo boben nosile:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Vaju že vidim spomladi se bo začelo,ko se bomo srečale v mama parku bosta pa širše kot daljše!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-Držim pesti!!!!!!!!!

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 15:48:47   
saba
UPAM NEVA6

da bi se tvoje besede pozlatile

ale punce je čas za it domow...me primorke, pa se itak vidimo v petek:bravo:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 20:53:26   
anajmad
sabika ne bit žalostna:(mi je kr:((,ko sem prebrala. Boš vidla,da bomo drugo leto dirkale po Izoli z vozički in se šle formulo. No, jaz imam že kar nekaj vozniških izkušenj, sam mislim, da so že zastarele(10 let).Me bosta pa vidve z enci naučile novih for. Boš videla,da bo tudi zate in za tvojega dragega posijal:love:in boš imela enga, ali pa celo dva(to si jaz ful želim,in potem želim še drugim):duda:pa boš potem v9nebesa in se bomo vse tri primorke lepo imele.
En lp:morje:D.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   joj kdaj bomo mamice?
10.11.2004 22:06:04   
Nannn
ko vas tkole berem sem tudi jaz zalostna zaradi vas...Punce sej bo,ce ne letos pa drugo leto...saj verjamem da komaj cakate...upanje,upanje in se enkrat upanje....Tudi jaz sem imela ze ss pred dvemi leti in takrat sem se veselila da bom postala mama...do letos pa nisem niti pomislila da bi bila...sploh ne vem kar nekaj mi je vse skupaj dol padlo...sedaj pa se z fantoms eliva v vecje stanovanje in zelo si zelim imeti kaksno :duda:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   joj kdaj bomo mamice?
11.11.2004 13:31:12   
sade
:(:(:( vse to fino in fajn... upanje umre zadnje in to... ampak upat iz meseca v mesec je prokleto težko, pa še ko se zopet odločiš in ti rata bit optimističen evo :hudicek:!!!!
Jaz sem dobila :hudicek: včeraj, po 6 poiskusih, pa me je taka depresija, da sem čisto :grrr:. Imam drug teden rojstni dan in sem si želela :nosecka: evo pa zopet nič!!!!
Saj nočem miljonov samo :duda:, je to taki greh???

Punce tukaj ste res :bravo: ampak problem nastane, ko ugasneš računalnik in ostaneš sama s svojimi mislimi in tako presneto nemočna, da kar boli. Ta nemoč me ubija. No potem je pa še tukaj vreme in te nesmiselne debate o nekih pravilih in to... mislim grozaaaaaa!!!!!
No pa bom končala z upanjem. UPAM, in upam in upam da nam bo uspelo v tem mesecu.
Lep zaspani dan in veliko uspeha :sloncek:!!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?