Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 15:06:36
|
|
|
|
pinkiponki
|
Jst sm za Izabelo, mi je bolj poseben, kot Nina - pa teh je na kubike. Prav tako Jakob - lep ampak zadnje čase so vsi fantki Jakobi - prav grozno je že, tako da bi rajš dala Matija. Moje mnenje.
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 15:15:16
|
|
|
|
pajkica
|
Ja, tudi midva navijava za Izabelo in Matija. Ostali dve sta bolj zato, da imava med čim izbirati Je pa lepo slišati tudi mnenja drugih. Tako tistih, ki se strinjajo s to izbiro imen, kot onih drugih.
|
|
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 15:24:08
|
|
|
|
AKP
|
Pri obeh nisem imela ideje kakšna imena. Pri prvem nisem imela imena za fantka, pa sem spraševala sošolke kakšna imena so jim všeč in sem na tak način dobila ime za sina. Pri hčeri pa sem zopet okoli spraševala pa mi je soseda povedala za eno lepo ime, ki ga je imela ena lušna punčka na morju. Tako sem dobila imena.
|
|
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 15:25:16
|
|
|
|
AKP
|
Aja še imena. Nina in Jakob.
|
|
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 15:31:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so vsa všeč.
|
|
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 15:32:56
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Nina je zelo lepo ime, ampak jih je itak za izvoz. Prav tako Jakob..super, ampak preveč. Čeprav konec koncev damo otroku ime zato ker nam je všeč, ne zato ker jih je dol. število. Jaz osebno bi se odločila za Izabelo in Matija. Ne vem, se mi lepše slišita.
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 16:02:00
|
|
|
|
Maxica
|
Meni je Iza(bela) ful všeč. Za fantka bi pa raje izbrala Jakob, jih je pa res zadnje čase ful.
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 17:22:51
|
|
|
|
laurago
|
Nina mi že od nekdaj ni všeč tako čudno se mi sliši, ne vem zakaj, pač mi ni všeč. Tako da mi je lepše Izabela...nekaj "posebnega" a vseeno ne kar nekaj kot npr. za fantka Tai in podobna imena. Hm...pri bi se pa težko odločila sta mi tako Jakob kot Matija všeč. Mogoče mi je malo bolj všeč Matija, pa ne zaradi všečnosti ampak je res sedaj teh Jakob-ov toliko pa še enega psa z imenom Jakob poznam. Se pravi Izabela in Matija
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 17:26:42
|
|
|
|
laurago
|
No ja sem šla zdajle na statistični urad RS gledat in vidim da je Jakobov malenkost manj ampak se jih je od leta 2001-2006 rodilo 725, za razliko od imena Matija ki jih je bilo od 2001-2006 432
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 21:04:44
|
|
|
|
jooly
|
Meni žal ni nobeno všeč, tko da kej več tud ne morem napisat o tem . Ko boš otročka imela pred sabo, se ti bo zdelo, da mu določeno ime ful paše, tko da imaš lahko komot tud v porodni še vedno izbrani 2 imeni. Srečno!
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 21:29:08
|
|
|
|
eya
|
Izabela mi ni všče, me preveč spominja na sorto grozdja. Nina mi je lepo ime, je res pogosto, a se po moje v zadnjih letih ne pojavlja več toliko. Jakob je tudi meni všeč, Matija pa niti ne.
|
|
RE: Joj, kako težko je izbrati ime 23.7.2007 22:15:36
|
|
|
|
murkica
|
- Nina - za fantka pa mi ne Jakob in ne Matija nista všeč. Pri Jakobu si ne morem kaj, da se nebi spomnila na psa in Sreče na vrvici. Tako, da bi namesti Jakob dala ime Jaka
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?