|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kožica-joka ko lula
23.7.2007 13:36:17   
dana
Včeraj ko sva kopala našga malčka (2,5 let) mu je mož kožico na lulčku dol potegnu. Sicer ni šla čist do konca je pa veliko boljš kot je bilo dosedaj. Včeraj še ni blo tok hudo, tud joku ni preveč. Danes zjutraj ko pridemo v vrtec se je pa očitno v pleničko polulu in ga je zapeklo, tko da je kar noge k sebi krčil. Jok pa tudi takuser posted image user posted image . Ker je tašča doma sva ga kar domov peljala.

V glavnem vsakič ko lula joka, ker ga peče. Pomaga mu tako da ko pove da bo lulal, ga tušira po lulčku in tako lula, drugače pa zadržuje.

A je še kakšen drug način za lajšanje bolečin in koliko časa to traja, da bo nehal boleti?? A ste jih kaj mazale s kakšno kremo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kožica-joka ko lula
23.7.2007 13:43:45   
orhideja75
smo imeli isti problem le, da je kožico dol potegnil pediater na pregledu. smo ga pa par dni s kamiličnim čajem spirali, pa s hladilnim mazilom ful mazali. pa v bistvu niti ni nič jokal, ko je šel lulat. če bo to še par dni hudo raje pokliči pediatra, ti bo dal kakšno boljše mazilo. ali pa probaj bepanten plus.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 14:38:53   
srki
Ja, je imel enkrat neko vnetje, ker ima kožico tako skupaj, saj bo šel na operacijo za to. Je pa tudi fajn jokal, skoraj ni več upal lulat....jaz sem ga umivala malo bolj pogosto, pa s hladilnim mazilom mazala, pa je minilo.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 17:00:22   
bt08
A treba kožico tud doma dajat dol,ker men Pediater ko sem ga prašal,če moram to doma delat,ni rekel nikoli,da bi mu mogla.Že ko je bil majhen sem prašala pa še pol pa nič ni rekel da bi mogla.prav da je vse ql.
Bojim se da ne bo kej narobe,ko bo večji?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 5:32:47   
dory
Meni je tud ene dva dni tko jokal...lulcka se tud dotaknit nisem smela,kaj sele da bi mu gor dajala kake obkladke....pa se je v parih dneh saniralo samo...pa smo prisli le do polovice...caka nas se pol:(

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2007 11:32:54   
dana
barbara.a - vsak pediater govori drugače - eni da je treba dol vleči (samo na na silo), drugi da ne user posted image

smo pa tudi mi samo na pol poti, ker ni šla do konca dol. sam bomo kar pediatru to prepustili, da ne bomo kaj strgali.

je pa danes že boljše, ker je šel lulat, včeraj je šel v celem popoldnemu namreč samo enkrat. Sicer lula pod vodnim curkom da ga ne peče, pa mal nogice skup drži, sam gre pa.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Zanositev
Vitaebella

Po kolikšnem času vam je uspelo zanositi po naravni poti?

1-6 mesecev (67%)

6-12 mesecev (9%)

1-2 leti (7%)

3-4 leta (4%)

po več kot štirih letih (2%)

še vedno poskušava (11%)

Število vseh glasov: 507

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!