Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Steklo namesto ploščic v kuhinji 13.9.2007 1:12:14
|
|
|
|
peronija
|
Mene pa zanima, če imaš lahko steklo pri štedilniku na plin, ker se baje odsvetuje in naj bi bilo primerno samo za steklokeramične plošče. Ali ima katera steklo in plinski štedillnik? lp p
|
|
|
|
RE: Steklo namesto ploščic v kuhinji 13.9.2007 12:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: peronija Mene pa zanima, če imaš lahko steklo pri štedilniku na plin, ker se baje odsvetuje in naj bi bilo primerno samo za steklokeramične plošče. Ali ima katera steklo in plinski štedillnik? lp p kamot ga maš lohk, sam pol bi js res dala kaljeno steklo. tko k mam pa indukcijo ki nič ne greje imam pa kar navadno šipo
|
|
|
|
RE: Steklo namesto ploščic v kuhinji 14.9.2007 15:42:33
|
|
|
|
suzanamai
|
Mene pa zanima, če imaš lahko steklo pri štedilniku na plin, ker se baje odsvetuje in naj bi bilo primerno samo za steklokeramične plošče. Brez težave ampak obvezno kaljeno.
|
|
|
|
RE: Steklo namesto ploščic v kuhinji 17.9.2007 12:32:27
|
|
|
|
georgeslo
|
Mene pa zanima kako se zadeva montira? Direktno na steno ali ali obstajajo kakšni "nosilci"? In ali je po vaših izkušnjah vredno dati več denarja in vzeti kaljeno steklo ali ste z navadnim steklom tudi zadovoljni? Če je kdo iz Lj ali okolice in ima steklo, bi mi zelo prav prišlo, če bi mi povedali kdo vam je delal steklene obloge. Hvala
|
|
|
|
RE: Steklo namesto ploščic v kuhinji 18.9.2007 8:41:27
|
|
|
|
suzanamai
|
Steklo se ponavadi lepi direktno na steno, lahko tudi čez obstoječe ploščice, na željo stranke pa pride tudi v okvir ali na nosilce. Ce želiš več info me kontaktiraj na zs. Steklo naj bo kaljeno.
|
|
|
|
RE: Steklo namesto ploščic v kuhinji 18.9.2007 9:07:43
|
|
|
|
mojsoncek
|
Mi imamo steklo v aluminijastem profila in ta je fiksiran na steno. Imamo pa malo bolj debelo (8mm) navadno steklo, po "nasvetu" steklarja.
|
|
RE: Steklo namesto ploščic v kuhinji 18.9.2007 10:51:22
|
|
|
|
Alisa
|
Ja jaz se tud zanimam za to steklo. Kako se mu reče in kje bi lahko dobila več informacij. Jaz bi ga imela čez celo kuhinjo, tam ko imamo ponavadi ploščice. Kakšna je cena? Hvala.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?