|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telebajski
10.11.2004 9:13:51   
Mojca20
Ko moj 7 mesečnik zagleda na TV telebajske čist ven pade! A kej škoduje TV tako majhnemu. Ravnokar so na TV, sem v drugi sobi pa ga slišim vriskat v ležalniku, ko jih gleda.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telebajski
10.11.2004 9:27:40   
JASNA D
Jaz pa jih snemam, jih imam posnetih že za 2 uri 10 minut in 50 sekund (pravkar), pa eno originalno z naslovom Plešemo s telebajski. Moj jih gleda že kakšne štiri do pet mesecev, star pa je 14 mesecev. TV vsekakor ni zdrava, ampak ob previjanju pa Telebajski zaležejo - se malo umiri, tako da mu vsaj plenico lahko zamenjamo.

Pa sem pred nekaj leti bila zelo pametna in sem rekla:" Če pa česa ne bom dovolila svojim otrokom, če jih bom imela, pa so to definitivno Telebajski, ker poneumljajo" - ja, zarečenega kruha se največ poje. kaj morem, če jih pa najraje gleda, poleg kakšne domače muzike.

Lp, Jasna

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telebajski
10.11.2004 9:34:48   
Anonimen
Ja, Jasna, se strinjam z zarečenim kruhom, tudi pri nas je ravno tako prav s Telebajski. Samo da je moj malček star že dve leti in pol, pa jih je šele sedaj odkril. Za tamale so mi čisto v redu, ker je vse tako lepo... Je pa ena dobra stvar pri nas od telih Telebajskov. Pvič me je včeraj objel in rekel: Moja, moja. To delajo Telebajski.
Pa če otrok malo pogleda televizijo, ni po mojem nič hudega. Zoprno je samo takrat, če bi neprestano rad buljil v televizor, pa ničesar drugega počel. To pa ni dobro...

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   telebajski
10.11.2004 9:49:12   
Anja167
Telebajski so za otroke zakon, ker vsebujejo veliko psiholoških fint, ki pri otrocih palijo, recimo ponavljanje zgodbice, pa poslavljanje in ponovno prikazovanje telebajskov, pa prikaz sončka, kadar je lepo, in podobno. Res, odraslim se zdi, da poneumljajo, v bistvu pa je zadeva za otroke do 3 let popolnoma domišljena, kar se pokaže tako, da otroci čisto noetr padejo. Še nisem slišala, da kateremu malemu mulcu ne bi bili všeč. Naj jih kar gledajo, ampak po moje je ena runda na dan dovolj.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telebajski
10.11.2004 9:52:48   
Anonimen
Ja, ja, tudi meni se zdijo za male otroke Telebajski super. Ampak naš fantek je gledal najraje gasilca Samota in se je veliko stvari naučil. Telebajski pa se mi zdijo za eno stopnjo nižje. Na žalost jih prej nismo imeli, sedaj pa je star dve leti in pol.

(odgovor članu Mojca20)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   telebajski
10.11.2004 10:49:12   
Lenny
Najin tamalino je Telebajske odkril letos poleti, malo pred drugim rojstnim dnevom. Amerika! Kar prilepil se je na TV, kar se je do takrat dogajalo samo, ko je Claudia reklamirala kremico proti gubam :)- In jih ima rad, jih oponaša, komentira, .... so že vedeli, zakaj so jih naredili takšne, kot so :) Dokler je TV omejena na precej kratek čas, recimo ene Telebajske, se po moje ne rabimo sekirati.
Lp ... pa-paaa!

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telebajski
10.11.2004 11:42:28   
VITA74
Mi imamo že 3,5 let in so Telebajski še vedno zakon :) ok gleda tuda kaj drugega, ampak vsake toliko pa še vedno Bajske zavrtimo....
Mije bilo pa všeč ko se je mali sam naučil prečkati cesto....ker so to delalli telebajski :)
tista fora moja moja je pa tudi moj škrat pogruntal, tolk je bil ljubek...

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telebajski
10.11.2004 11:43:30   
dory
Pri nas ze od cetrtega meseca hudo obcuduje telebajske...takrat cvili,se smeje in poje da je kaj :)...telebajske mu dovolim pogledat,za kaj vec pa postane njemu ze dolgcas :)

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   telebajski
10.11.2004 11:44:12   
Donja
Tako kot je rekla Anja 167 so prav za ta malo deco. Moj je star že 4 pa še jih vedno rad gleda. Sicer več ne tako pogosto, kot prej, je zdaj bolj popularna risanka Medvedja brata, ki jo je dobil za roj. dan.

Na katerem kanalu pa so zdaj Telebajski? Bi jih jaz tudi nekaj posnela, ker se mi je tista kaseta, ki sem jo med počitnicami snemala crknila. Trak se več ne vrti.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   telebajski
10.11.2004 15:03:22   
JASNA D
Jaz jih snemam na SLO 1 ob 9 - ih kadar so, potem pa še na satelitski, program KIKA, tudi okrog 9 - ponavadi, mož jih je zadnjič (mislim, da je bilo čez vikend) snemal na HTV, tako da bo naš mali poliglot in bo pri dveh letih povedal vse v treh jezikih.... No ja, itak mu škodilo res ne bo.

LP, Jasna

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Skupni dopust
polma

Stari starši hočejo z vami na dopust. Vi si mislite:

jupi, zastonj varstvo! (13%)

prav, fajn se razumemo, zakaj ne? (30%)

nisem za, ampak jih nočem prizadet , torej ja (11%)

oh, trpljenje, ne pa dopust (6%)

ni šans, to je naš dopust (40%)


Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!