|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje varčujete za vaše otroke?
23.7.2007 10:33:37   
mihana
do sedaj smo imeli kar v banki....pa mi je kolegica rekla da to nič ne dobiš kaj veliko..da se bolj splača po stebrih in fond policah...

kje pa vi varčujete za prihodnost vaših otrok npr. za šolnino in podobno? Kje se splača?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje varčujete za vaše otroke?
23.7.2007 10:36:46   
Anonimen
vsak mesec jima plačujeva zavarovanje Junior pri triglavu, kar pa še sprot akk denar dobita gre pa v sklade

(odgovor članu mihana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 10:53:00   
KIKI****
ZM zlati ključek do 18 pol pa bom dala ven na rentno meečno izplačevanje.
Za oba plačujem mesečno 58€. Ven bosta dobila cca. 1.500.000 (bivših) sit.
Je pa to življenjski zavarovanje (nezgodno + rentno).

Imata pa še svojo knjižico na katero jima nalagava denar do 18 leta-razni r.d. od rojstva naprej u glavnem.

Jaz sem računala da bi mogla pri 18. letih imeti vsak cca. 3  mio (bivših sit), kar mislim d aje lepa popotnica za vstop v odrasli svet. če bosta znala varčevati in delati bosta lahko imela mnogo več tudi v nekoč našem bodoče podjetju (čez cca 6 let), kjer bosta lahko delala vsak prosti trenutek, s čimer bi lahko imela pri 18 letih 3 x toliko denarja (če bi tako hotela)  Ampak to je še vse-ČE BOuser posted image  Jaz upam dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 11:04:37   
srki
Kar pri navadnem varčevalnem računu na banki. Nič v skladih, fondih,....

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 11:21:23   
2.2.
nikjer, ker kaj bi nam pa potem ostalo. sama dva kolikor prišparamo bomo imeli, ker sedaj bomo začeli gradit hišo. otrok ko bo bil večji, če bo kaj dobil za roj. dan pa bomo dali na varčevanje- kam?!BOMO TAKRAT RAZMIŠLJALI

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2007 11:51:10   
nuala
Zavarovalnica, skladi in nepremičnine.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 12:58:00   
piščanc
za zdaj imata vsak svoj NLB sklad po 50 EUR mesečno, kaj bo pa naprej, pa še ne vem. vsekakor je nujno varčevati vsaj malenkost.

da nam bo potem laže dati otrokom popotnico za življenje.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2007 13:01:10   
Strawberrie Cherrie
Moj ima pri Medvešek-Pušnik odprt MP Global -> odvisno od meseca, mu dam gor nekje od 30-70€; otroški dodatek, če dajo kaj babice, pa v šparovček cel mesec mečem 1,2,5cent-e, ter jih konec meseca nesem kolegici, ki dela v gostinjstvu in mi da €, tisto pa zopet nakažem na sklad.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2007 13:31:45   
Putka
V Generaliju ima fond polico, se pravi naložbeni skladi.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2007 22:26:56   
petra81
Mene pa zanimajo bolj podrobno ti skladi in fond police! Kako to zgleda na splošno, pa za otroka mislim in če bi slučajno kaj viška imela kam naj naložim, da bi imela še več viškauser posted image !!

Če se katera spozna in mi lahko pomaga, bom zelo vesela, lahko tudi na zs, če se ne bi radi izpostavljali!!

Hvala

Petra

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.