Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 10:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
vsak mesec jima plačujeva zavarovanje Junior pri triglavu, kar pa še sprot akk denar dobita gre pa v sklade
|
|
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 10:53:00
|
|
|
|
KIKI****
|
ZM zlati ključek do 18 pol pa bom dala ven na rentno meečno izplačevanje. Za oba plačujem mesečno 58€. Ven bosta dobila cca. 1.500.000 (bivših) sit. Je pa to življenjski zavarovanje (nezgodno + rentno). Imata pa še svojo knjižico na katero jima nalagava denar do 18 leta-razni r.d. od rojstva naprej u glavnem. Jaz sem računala da bi mogla pri 18. letih imeti vsak cca. 3 mio (bivših sit), kar mislim d aje lepa popotnica za vstop v odrasli svet. če bosta znala varčevati in delati bosta lahko imela mnogo več tudi v nekoč našem bodoče podjetju (čez cca 6 let), kjer bosta lahko delala vsak prosti trenutek, s čimer bi lahko imela pri 18 letih 3 x toliko denarja (če bi tako hotela) Ampak to je še vse-ČE BO Jaz upam da
|
|
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 11:04:37
|
|
|
|
srki
|
Kar pri navadnem varčevalnem računu na banki. Nič v skladih, fondih,....
|
|
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 11:21:23
|
|
|
|
2.2.
|
nikjer, ker kaj bi nam pa potem ostalo. sama dva kolikor prišparamo bomo imeli, ker sedaj bomo začeli gradit hišo. otrok ko bo bil večji, če bo kaj dobil za roj. dan pa bomo dali na varčevanje- kam?!BOMO TAKRAT RAZMIŠLJALI
|
|
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 11:51:10
|
|
|
|
nuala
|
Zavarovalnica, skladi in nepremičnine.
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 12:58:00
|
|
|
|
piščanc
|
za zdaj imata vsak svoj NLB sklad po 50 EUR mesečno, kaj bo pa naprej, pa še ne vem. vsekakor je nujno varčevati vsaj malenkost. da nam bo potem laže dati otrokom popotnico za življenje.
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 13:01:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Moj ima pri Medvešek-Pušnik odprt MP Global -> odvisno od meseca, mu dam gor nekje od 30-70€; otroški dodatek, če dajo kaj babice, pa v šparovček cel mesec mečem 1,2,5cent-e, ter jih konec meseca nesem kolegici, ki dela v gostinjstvu in mi da €, tisto pa zopet nakažem na sklad.
|
|
|
|
RE: kje varčujete za vaše otroke? 23.7.2007 13:31:45
|
|
|
|
Putka
|
V Generaliju ima fond polico, se pravi naložbeni skladi.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.