|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča prsa DA ali NE
22.7.2007 20:16:09   
maja24-2
Pozdravljene
Punce katero so bolele prsa na začetku in katero ne oz. kakšna je % vrednost.
Jest ne vem pr čem sem,  križ me boli kot me je prvič in kot drugič sam da se v drugo ni srečno komčali ss sem mela marca. Prvič se res ne spomnim a so me bolela al ne , v drugo pa so me tako močno bolela da se jih nisem mogla niti dotakniti.
M zamuja križ me boli prsa pa ne, sicer čutim neko napetost v njih saam to je pa to.
Ne vem če mi bo jutr ratal it v lekarno....bi še mal počakala čeprov je 39 dan od M.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča prsa DA ali NE
22.7.2007 23:16:53   
Putka
Bolele so me kot pred menstruacijo, samo da niso nehale do nekje 6-7 meseca nosečnostiuser posted image Obakrat.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 6:52:50   
srki
Ne, prsi me niso bolele.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 9:54:37   
Naty*
Mene so bolele takoj po zanositvi, preden sem sploh naredila test. Pa tudi potem nekako še do 2. meseca, pol sem mogla it pa na abrazijo, ker ni bilo plodauser posted image . Prej so me pa kr dobro bolele, bolj kot ponavadi pred M. 

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 9:58:53   
kodrana
maja24-2 se te spomnim na temi ss. upam, da si srečka user posted image  in da bo dete zdravo.
mene so prsa bolela in sicer ob strani. prov trde sem imela. mlečne žleze so se povečale in na dotik so zelo bolele. sicer je od ženske do ženske drugače. upam, da se ti izteče po tvojih pričakovanjih. po test pa le pojdi, pa nam sporoči veselo novico. lp.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2007 10:27:05   
Temari
Jaz še čakam na user posted image , samo lahko povem, da je zdaj prvič po zeloooo dooooolgem času, da me prsa čisto nič ne bolijo. So se malo povečale, vse najmanjše žilice so vidne, samo brez bolečin. Se je bolečina preselila štuk nižje - me namreč trebuh kar precej boli, samo ulilo se pa še ni (upam, da se ne bo). Je pa danes 32 dan od zadnje M. Testa še ne bom delala - bom počakala par dni, ker lahko, da se mi je samo ciklus zamaknil (ne bi bilo prvič).

maja24-2, pojdi po test, četudi ga ne boš takoj naredila. Držim pesti.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 15:02:48   
titi3
Mene so prejšnji mesec tako bolele kot še nikoli, pa žilice so bile zelo vidne in nič. Ko sem lansko leto zanosila in žal splavila me sploh niso bolele. Mislim, da sploh ni nič 100% in je odvisno od posameznice. Bolečine prsi pa naj bi se pojavile zaradi porasta progesterona in torej tudi to je odvisno od ravni, ki ga ima posameznica.

Poleg tega me je prejšnji mesec bolel trebuh že 4 dni pred menstruacijo pa še slabo mi je bilo. Neprestano mi je nekaj mlelo tako, da je najbrž vse relativno.

Jaz sem bila zelo razočarana prejšnji mesec, ravno zato, ker sem bila skoraj prepričana, da nekaj pa bo, ampak sem ostala razočarana. Najbolje je vse te znake zanemarit, zanesljivi so le po koncu ciklusa, ko že pride do zaostanka.

Lp

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?